Fatmas Modewelt

Update uw Beauty-routine met deze 5 producten

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Ik ben een zelfverklaarde schoonheidsjunkie. Als de seizoenen veranderen, schakel ik graag mijn producten uit. Eigenlijk, krabben dat. Elke maand schakel ik graag mijn schoonheidsproducten in. Het uitproberen van het nieuwste gezichtsmasker, cleanser of zelfs parfum, maakt me opgewonden. Of, ik ben aan het winkelen bij mijn plaatselijke drogisterij of het warenhuis. Over warenhuizen gesproken, onlangs ontving ik wat beauty-goodies van Bloomingdale’s. Velen van jullie weten dat ik Bloomy’s winkel voor kleding, schoenen en tassen. Ik heb echter op hun schoonheidsafdeling geslapen.

Update uw Beauty-routine met deze 5 producten update routine producten beauty

De schoonheidsafdeling van Bloomingdale is een mengeling van luxe schoonheidssoorten, van Clinique tot Missoni. Ze hebben alles wat je nodig hebt en meer. Ik vind het geweldig dat ze schoonheidssalons hebben die exclusief zijn voor hun winkel. In de schoonheidssdoos die ik ontving van Bloomingdale’s waren er een paar schoonheidssoorten die ik nog nooit eerder had geprobeerd. Dat was goed, want ik heb deze maand mijn beautyroutine willen bijwerken met een paar nieuwe producten.

Bekijk de goodies die in mijn schoonheid waren gemaakt van Bloomingdale’s.

Clinique City Block Zuiverende Charcoal Clay Mask

Update uw Beauty-routine met deze 5 producten update routine producten beauty

OMG, jongens! Als je dagelijks make-up draagt ​​of het gevoel hebt dat je huid er een beetje rafelig uitziet, dan zul je dit houtskoolmasker moeten proberen. Het is een snel masker van 5 minuten dat helpt om je huid te ontgiften en te scrubben. Kortom, het helpt om alle onzuiverheden in je huid kwijt te raken voor een meer gepolijste look.

Eve Lom Cleanser Update uw Beauty-routine met deze 5 producten update routine producten beauty

Als het gaat om reinigingsmiddelen heb ik mijn heilige grailproducten. Echter, deze maand is EVE LOM gekropen in mijn huidroutine. Ik bedoel, als Vogue beweert dat het de beste reiniger ter wereld is, dan moet je het waarschijnlijk proberen, toch ?! Wat ik leuk vind aan deze reiniger is dat het een twee-in-een is. Je gebruikt het om je make-up weg te smelten en om je huid op te fleuren en te versterken. Het komt zelfs met een mousseline doek om de huidcirculatie te verbeteren tijdens het reinigen.

Bobbi Brown Sparkle Oogschaduw

Bobbi Brown heeft een cult-aanhang. Vooral vanwege haar geweldige basis en de talloze schakeringen die ze binnenkrijgen. Ik heb haar oogschaduw nooit geprobeerd, dus toen ik het in de schoonheidskist zag, moest ik het aantrekken. Ik probeerde de glinsterende oogschaduw die de mooiste gemarkeerde look gaf. Ik zou dit zeker over mijn ogen en langs mijn jukbeenderen vegen. Ik ben een meisje dat van glitter houdt en deze schaduw is perfect.

Missoni Parfum
Update uw Beauty-routine met deze 5 producten update routine producten beauty

Geen enkele schoonheidsroutine is compleet zonder een geur. Ik gebruik een geur voor het slapengaan en ‘s ochtends. Missoni’s nieuwste parfum is perfect voor een herfstdag. Het heeft een citrus-, bloemen- en houtachtige geur die alleen maar gilt.

Kevyn Aucoin Update uw Beauty-routine met deze 5 producten update routine producten beauty

Normaal gebruik ik geen wimperkruller, maar sinds ik de Kevyn Aucoin roestvrijstalen professionele krultang heb geprobeerd, ben ik begonnen. Het grijpt echt in mijn wimpers en helpt ze op te krommen.

Hebben jullie een van deze producten geprobeerd? Met welke producten heb je je schoonheidsroutine bijgewerkt?

* Dit bericht werd gesponsord door Rakuten en Bloomingdales. Alle meningen zijn van mijzelf.

Update uw Beauty-routine met deze 5 producten update routine producten beauty

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *