Fatmas Modewelt

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam

Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Ik herinner me de eerste keer dat ik Nina Parker zag. Ik lag op een late avond in bed en ving een aflevering van TMZ. Er kwam een ​​segment op en ik zag dit slimme, slimme en zeer koppige meisje. Ik was zo geïntrigeerd door haar aanwezigheid. Na het volgen van Nina van haar TMZ-dagen naar haar huidige posities op Access Hollywood Live en een groot aantal Love & Hip Hop-reünies, wilde ik meer weten over deze slimme en slimme schoonheid.

Al vanaf haar kindertijd wist Nina dat ze journaliste wilde worden. Ze heeft een graad in journalistiek. Nina ging op pad om haar dromen na te jagen. Tijdens haar studie maakte ze deel uit van de schoolkrant en produceerde ze zelfs haar eigen shows op de universiteit voor lokale toegangstelevisie en zelfs geïnterneerd bij een plaatselijke NBC-partner.

Nina’s Road To Her Dream Job

Nina maakte een plan voor succes als journalist, maar sloeg tegen een muur voordat ze de Nina Parker werd die we vandaag kennen. Ik ben geïntrigeerd door Nina’s vermogen om met mensen om te gaan en natuurlijk haar journalistieke vaardigheden. Ik wilde meer over haar weten, dus ik greep naar haar. Ter ere van de Nationale Vrouwendag wilde ik het inspirerende verhaal van Nina vandaag met jullie delen.

Nina had een levensveranderend moment nadat ze zich realiseerde dat ze op een punt in haar leven was waar ze haar dromen niet leefde. Met een graad in Journalistiek, vond ze haar werk bij een call center in Verizon. Net toen ze op het punt stond genoegen te nemen met haar baan bij Verizon, had Nina een openhartig gesprek met haar moeder, die haar hielp om de controle over haar leven te nemen en haar dromen na te jagen.

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor   Ontdek wat Nina te zeggen had

Voordat je op televisie begon, las ik dat je je baan als callcentermedewerker bij Verizon Wireless ophield, je koffers pakte en van Sacramento naar Los Angeles verhuisde. Wat gaf je de moed om dat te doen en hoe was die ervaring toen je Sacramento verliet?

“Vier jaar ongelukkig leven tijdens het werken in het callcenter gaf me het gevoel dat ik mijn geest helemaal niet voedde. Ik voelde me alsof ik het leven van iemand anders leefde. Ik voelde me erg depressief. Ik was niet in de buurt van mensen die net zo op mij leken als ik. Ik voelde me alsof ik mezelf bediende. Ik wist dat ik het deed, want ik voelde me een beetje vast in deze routine. En het kostte mijn moeder echt om de tafel op me af te schudden en een beetje te zeggen waar ben je klaar voor?

Waarom blijf je dit leven leiden waar je niet gelukkig mee bent, wanneer je de macht hebt om het te veranderen. Het was iets dat ik al kende maar het kostte haar gewoon het te zeggen. Soms vertel je jezelf dingen, maar wanneer een andere persoon je vertelt, doet het een soort lamp gloeien. “

Dus dat is echt waar ik mijn kracht vandaan heb om te vertrekken en iets anders te proberen. Echt, uit het gesprek met mijn moeder die me herinnerde aan mijn dromen, doelen en mijn ambities. Ik herinner me ook dat ik met een van mijn collega’s had gesproken, iemand met wie ik bij Verizon Wireless werkte en ze maakten zich klaar om naar school te gaan en ik denk dat ze net naar school gaan en ik heb al mijn mate.

Waar denk ik aan. Wat gebeurd er . Dus ik had een aantal realiteitschecks die heel dicht bij elkaar lagen en duwde me gewoon in de richting om alles gewoon te riskeren.Leven bij TMZ

Toen ik je voor het eerst zag op TMZ, was ik geïntrigeerd door hoe slim, slim en eigenzinnig je was. Hoe was die ervaring voor jou en wat was de meest waardevolle les die je hebt geleerd van werken bij TMZ?

Mijn ervaring was over het algemeen vrij goed. Het was moeilijk. Het was een van de moeilijkste plekken om te werken in termen van wat ze van me verlangden. Ik deed niet alleen camerawerk. Er zijn sommige banen waar u uw lijnen kunt komen doen en naar huis gaan. TMZ was gewoon niet een van die plaatsen. Iedereen op de camera is een editor of producent of schrijver van de site.

Ze hebben allemaal andere klussen gehad dan de camera. Voor mij was het geweldig voor zover ik leerde. Ik werkte onder Harvey Levin, een geweldige onderzoeksjournalist. Hij besloot om alles wat hij van de rechtenstudie en de onderzoeksjournalistiek had geleerd toe te passen en het gewoon in de wereld van beroemdheden te plaatsen. Dat is waarom ze niet rapporteerden over bruiloften, afspraken en babyaankondigingen. Hij was alsof we beroemdheidsnieuws gingen aanvallen zoals een politiek verhaal.

Ik heb veel geleerd onder hem omdat het een nieuwe plek was. Dus hij had niets gezet. Ik was er voordat het zelfs een tv-programma was, toen het slechts een website was. Het was alsof hij openstond voor nieuwe ideeën. Ik werkte direct onder hem. Het was erg agressief. 14-16 uur dagen, werken in deze zeer intense omgeving die resultaten vereiste of je was weg.

Het was echt een goed trainingskamp voor mij, vooral omdat ik een tijdje uit de branche was geweest en ze een kans namen om mij aan te nemen. Voor mij was het alsof dit mijn laatste kans was. Ik moet dit laten gebeuren. Ik was 5 jaar bij TMZ.

De ingewijde

Na TMZ ging je naar de Insider. Met de switch, hoe hield je jezelf gemotiveerd om op de hoogte te blijven van je game?

TMZ en Insider zijn heel verschillende shows. De Insider gaat meer over de Oscars, Golden Globes en rode tapijten. Het was moeilijk voor mij om daar initieel over te gaan, alleen maar omdat ik van een echt vooruitstrevende plek kwam die onorthodox was naar een plaats die traditioneler was. Een bedrijf dat veel ouder is en zelfs de mensen die daar werkten, waren meer gekruid.

Het was absoluut een ander type Hollywood dat ik niet gebruikte. Het was raar voor me omdat ik het gevoel had dat ik op dat moment behoorlijk gekruid was omdat ik 5 jaar in de game zat. Het was een heel ander balspel om bij de Insider te zijn, omdat je op airtalent bent, je leest teleprompters, gaat naar evenementen en doet rode tapijten. het was een heel andere ervaring van TMZ en totaal verschillende rapportagestijlen.

Het was een uitdaging, dus ik bracht veel tijd door met Kevin Fraiser, die voor mij als een soort mentor werkte. Op dat moment deed ik voice-overs. Het was gewoon veel. Het was soms overweldigend. Het was gewoon iets dat ik geen twijfel had dat ik wilde doen. Dus ik wist dat ik gewoon op koers moest blijven.

Hoe heb je de Love & Hip Hop Hosting-baan gekregen en hoe was het om met Mona Scott te werken?

Echt heel simpel eigenlijk. Ik besloot dat het iets was dat ik wilde doen. Ik had een ontmoeting met iemand die Mon
a kende en vroeg of ze het niet erg vinden om mijn informatie aan haar door te geven, en mijn haspel, en dat deden ze.
Het duurde misschien 4 of 5 maanden voordat ze contact met me opnam. Als je niets hoort, hou je het gewoon in beweging. En uit de lucht riep ze me op en was als hoi wil je de reünie hosten. Het was zo eenvoudig.

Ze had veel shows gaande en ze had gewoon echt iemand nodig waarvan ze dacht dat ze binnen kon komen om vragen te stellen en antwoorden te krijgen. Ze was op zoek naar iemand met een journalistieke achtergrond. Iemand die ook een fan was van de show. Dat is soms moeilijk om beide te vinden. We hadden een kleine vergadering en na de vergadering was het klaar.

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor

Ik heb gemerkt dat je nu eigenlijk de hoofdgast bent geworden. Ik weet voordat ze Mo’Nique hadden en verschillende mensen in- en uitchecken. Wat denk je dat het over jou is dat ze zeiden, weet je wat, we houden gewoon Nina?

Ik heb veel ervaring omdat ik in nieuws heb gewerkt. Ik heb veel geduld. Ik bereid me veel voor en ik denk dat ik vrij gemakkelijk om mee te werken ben. Sommige hosts hebben geen interesse in de show die ze hosten. Sommige mensen komen binnen, ze doen hun werk, ze gaan naar huis en ze moeten overdreven door de producenten worden voorbereid en het komt niet authentiek over voor kijkers. Dit zijn voor mij mensen waarover ik verslag heb uitgebracht over TMZ. Ik meldde over hun faillissement, ik meldde over kinderbijstand, meldde ik over arrestaties.

Dus dit zijn mensen waar ik over moest weten. Ik moest de show vaak zien werken. Het was een heel natuurlijke vooruitgang voor mij omdat ik veel van het achtergrondverhaal kende. Ik denk dat het voor Mona oké was, dit is iemand die daadwerkelijk is geïnvesteerd. Ik was nieuwsgierig zelf. Ik wilde zelf antwoorden. Het was alsof ze een oprechte interesse had en dit is niet iets dat nep is voor een cheque.

Als je was dat je op deze verschillende shows zat, voelde je dan enige druk om je uiterlijk te veranderen?

Ik kreeg nooit een notitie van iemand met wie ik werkte, alsof we willen dat je deze kant opkijkt, anders zou je dit moeten doen. Ze laten me wat ik wil doen in het kader van presentabel zijn voor televisie. Het was niet alsof ze me vertelden hoe ze mijn haar moesten doen of 15 kilo moesten verliezen. Ik heb nooit dergelijke soorten gesprekken gehad.

Ik werd erg gewaardeerd vanwege mijn arbeidsethos en naar mijn mening en ik ben gezegend dat ik in die positie ben. Ik denk dat wanneer mensen mij aannemen, zij weten wie ik ben. Ik ben eigenwijs. Ik ben niet het meisje dat je in een bandage-jurk huurde die een regel gaat lezen. Ik ga je mijn mening geven. Ik laat je weten wat ik ervan vind, ik zal met je verloofd zijn.

Dus, ik denk niet dat mijn verwachting ooit was, wees dit meiske meisje in een jurk en kom deze regels lezen. De enige druk kwam echt van buiten, je weet dat mensen je in de gaten houden. Soms is het moeilijk als je mensen hebt die je beoordelen op de manier waarop je eruit ziet en ik ben er trots op dat ik ben zoals het buurmeisje.

Ik heb mensen naar me toe komen die met me praten en het gevoel hebben dat je net als mijn vriend of mijn neef bent. Ik heb niet het gevoel dat ik niet verwant ben met de gemiddelde persoon. Iemand op een andere uitzending lijkt misschien een beetje niet-relateerbaar omdat ze zo perfect lijken.

Ik ben zo’n beetje een van die mensen die niet bang zijn om te zeggen, Chili dat ik gisteren benzine had of het had over gênante dingen voor de camera waar we allemaal doorheen gaan. Ik denk gewoon dat er geen schande is in dat mens zijn. Zoveel mensen in de lucht zijn bang om kwetsbaar te lijken. Mijn enige druk was echt van buitenaf en leren hoe te navigeren, negatieve opmerkingen passeren en mezelf toestaan ​​om mens te zijn en gevoelens te hebben en uiteindelijk alleen maar dat te beslissen, ik liet andere mensen me niet ellendig voelen over mezelf.

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor

Met sociale media is er zoveel negativiteit die doorgaat met uiterlijk. Ik weet het voor mij, een van de dingen waar ik mee te maken had met je uiterlijk was dat je een bochtig meisje was. Ik vond het leuk om dat op televisie te zien. Er is een positieve beweging van het hele lichaam aan de gang, hoe voel je je over die beweging en heb je het gevoel dat je er deel van uitmaakt.

Ik denk dat ik er tot op zekere hoogte een deel van ben, alleen maar omdat ik me verontschuldig voel en ik fluctueer met mijn gewicht. Ik verloor 70 lbs toen ik TMZ verliet en vorig jaar ben ik bij mijn vriend ingetrokken en opgedaan als 25 pond. Je kent dat gelukkige relatiegewicht. Ik ben oke. Ik weet dat ik gezonder wil zijn. Ik wil mensen over voeding informeren. Ik lees het wel op. Ik ben er trots op dat ik nieuwe dingen leer. en die informatie delen.

Ik denk dus zeker dat ik deel uitmaak van de positieve lichaamsbeweging omdat ik niet vind dat een vrouw op een bepaalde manier moet kijken om succesvol te zijn of te kijken of iets te doen om ook aandacht te krijgen. Ik denk dat er op dit moment zoveel vrouwen zijn die niet beseffen hoeveel ze echt te bieden hebben. Ze denken dat het allemaal gebaseerd is op een beeld van het pronken met hun lichaam. Het is helemaal goed om je daar aan over te geven, je kunt die validatie van mensen gewoon niet faken omdat het gewoon niet echt is. Het publiek is zo wispelturig. Je kunt je validatie gewoon niet baseren op iets dat gewoon geen goede basis is.

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor

“Ik steun alle vrouwen, maar je weet dat ik liefde in mijn hart heb voor vrouwen met rondingen. Tenzij je te zwaar bent geweest, weet je niet echt wat een uitdaging is, vooral als je in een stad als Los Angeles woont. Het is absoluut iets waar ik voorstander van ben. “

Je hebt zoveel ervaring. Welk carrièreadvies zou je iemand aanbieden die de journalistiek wil doorbreken?

Ik zou ze gewoon het cliché aanbieden om niet op te geven. Het kan zeker een ondankbare industrie zijn. Het kan iets zijn waar je 3 dagen werkt om een ​​verhaal te breken en het breekt en de volgende dag is je baas als wat je nog meer voor mij hebt. Je bent verdomme, ik heb 72 uur mijn kont gepakt en je vraagt ​​me al over het volgende verhaal.

Zo gaat dat. Na een cyclus van 24 uur gaan mensen verder met het volgende. Heb geen vaste uren in je hoofd, alsof ik alleen maar van 8-5 wil werken. Zo werkt het niet. Ik werk bijna altijd. Zelfs als ik niet aan een bureau of op een set zit, zit ik in mijn e-mails. Ik ben in vergaderingen. Mijn telefoon is nooit uitgeschakeld. Ik ben altijd aan het werk. Toen ik net begon, had ik daar een probleem mee. Ik wilde vrijaf nemen. Ik wil echt mijn weekends.

Ik denk dat het me belemmerd heeft in mijn werk. Ik was niet altijd bereid. Ik moest daar uitbreken. Het is geen vrije dag als je nodig bent. Je moet naar binnen gaan en het doen omdat de volgende persoon dat zal doen als je dat niet wilt. Ik moest mezelf daarvan afschudden. Elke luiheid, elk excuus, je moet dat doden omdat er mensen zijn die zo hongerig zijn om in jouw positie te zijn dat alles zal doen om daar te zijn.

Zelfs als je in je positie komt, kun je niet al te comfortabel worden. Ik kijk voortdurend naar andere shows van andere hosts. Ik ben constant op zoek naar online en kijk naar opkomende hosts. Mensen weten waarschijnlijk niet eens dat ik op hen let. Ik bestudeer voortdurend mensen die ik bewonder en kijk naar hun interviewstijlen en luister naar podcasts en dergelijke om mijn tools te verscherpen en ervoor te zorgen dat ik 3 stappen vooruit denk aan de verplaatsing waar ik me momenteel in bevind.

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor

Als je alleen maar aan je huidige beweging denkt, dan vergroot je gewoon je bereik niet genoeg. Het is echt gewoon vooruit denken dat je trouw bent en echt gelooft dat dit de lijn van werk voor je is en wetende dat dit je vak is en je gaat doen wat je kunt doen om het te cultiveren en ervoor te zorgen en het onder de knie te krijgen.

Altijd het gevoel hebben dat je een student bent van wat je doet. Ik denk niet dat er ooit echt een pet is. Zelfs Oprah doet nieuwe dingen en is aan het overstappen. Nu geeft ze leiding of maakt ze een show. Het is altijd een manier die je kunt uitbreiden en verschillende dingen kunt creëren waar je misschien niet goed in bent als je voor het eerst start.

Van alle dingen die je hebt gedaan, alle verhalen die je hebt behandeld, wat zou je zeggen is het verhaal waar je het meest trots op bent?

Ik weet niet of ik een verhaal heb waarin ik vind dat dit het beste is wat ik heb gedaan. Waarschijnlijk het meest memorabele verhaal waar ik ooit aan heb gewerkt. Ik werkte bij TMZ toen we de dood van Michael Jackson braken. Dat is waarschijnlijk iets dat ik nooit zal vergeten omdat ik in de nieuwsredactie zat toen we informatie over het verhaal kregen en we allemaal aan het werken waren om te zien of het waar was.

Toen we op publiceren drukten, veranderde de wereld daarna. Ik ben nog geen twee dagen naar huis gegaan. Ik was in de redactie. Ik was interviews aan het doen, gewoon een beetje ondergedompeld in dat. Dat was waarschijnlijk een van de meest iconische verhalen waar ik ooit deel van ben geweest.

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor

Ik wil een beetje schakelen. Laten we wat praten. Ik volg je stijl sinds je op TMZ zat. Wat zou je zeggen dat jouw stijl is?

Terwijl ze lachte, zei Nina: “Het hangt af van het gewicht dat ik ben. Ik heb niet het gevoel dat ik iets heb dat kenmerkend is. Ik doe gewoon een beetje wat goed voelt die dag. Er zijn dagen dat ik me een beetje bohemien voel, er zijn een paar dagen waarop ik een t-shirt en een gescheurde spijkerbroek ben. Er zijn een paar dagen dat ik bij Access ben en zijn soort van soortgelijke zakelijke vliegkleding. Ik ben een soort van die mensen die zich kleden voor waar ik naartoe ga.

Sommige dagen ben ik casual, soms is het met de wimpers aan. Ik ga niet echt van de rages af. Ik ga uit van wat ik voel zoals mijn lichaamstype past. Ik heb het gevoel dat niet alles voor mij is bedoeld en daar ben ik ok mee. Een top of jurk met spaghettiband zal nooit voor mij zijn. Ik heb grote borsten. Ik ga er uitzien dat ik in de volgende porno in de hoofdrol sta als ik doorga met spaghettibandjes. Je moet weten wat goed is voor je lichaamstype. Ik hou van hoog getailleerde broeken, wijde pijpen voor mij en bijgesneden jassen.

Dat is iets dat ik heel graag doe. Ik denk dat het mijn lichaam verlengt. Ik ben 5’9. Ik ben een lange meid, dus ik hou van dingen waardoor ik me een meisje voel. Soms, als je een lang meisje bent, voel je je als een lijfwacht of zoiets. Dus, ik ben zeker een meisjesmeisje. Ik ruik graag goed, zie er goed uit, ik speel graag in make-up. Ik geniet ervan een vrouw te zijn.

Wat zou u zeggen dat uw favoriete ontwerpers of merken zijn waar u graag naar winkelt?

Ik ben zo ongeveer overal. Ik hou van Rachel Roy. Ik geniet van City Chic. Ze hebben hier een winkel in Los Angeles. Ik ben ook een grote boetiekshopper. Ik hou van sommige plaatsen hier in Los Angeles waar ik naar toe ga en een echt vliegen sjaal of accessoires vind. Ik ben meer een boetiekshopper. Ik ben geen groot winkelcentrum. Ik ga misschien een spijkerbroek kopen van Target en het dan combineren met een paar sieraden en een top van een schattig boetiekje dat ik op Melrose vond. Het hangt er gewoon van af. Ik verwissel dingen. Het draait allemaal om wat het beste past.

Laatste vraag. Wat kunnen we nog meer van je verwachten in 2017? Heb je nog opkomende projecten? Ik zag dat je een podcast hebt met Rocsi van Entertainment Tonight.

Ik heb de podcast die we net hebben gelanceerd. Het werd “Little Black Dress” genoemd. Rocsi en ik ontmoetten elkaar op het CBS-lot omdat ze werkte voor Entertainment Tonight en ik bij de Insider was. Ze zijn allebei in hetzelfde huis. Dat is toen we cool werden en we zijn al jaren vrienden en ik zou naar haar huis gaan en we zouden prate
n en het was net alsof we iets moesten beginnen.

We hebben besloten om deze podcast te lanceren, omdat er in Los Angeles niet veel zwarte pod-casters zijn. Er zijn absoluut niet veel vrouwen met een kleur pod-casters periode. We hadden het gevoel dat er een klimaat voor was. We hebben veel contacten tussen ons tweeën. We houden gewoon van een koele, ontspannen omgeving om gewoon praatjes over meisjes te praten, te praten over relaties, popcultuur en interviews te doen met mensen die ons publiek leuk zou vinden en wat openhartige informatie van hen te ontvangen, behalve een typische rode loper basis, wat draag je type interview.

We hadden het gevoel dat er niet veel mensen waren die op ons leken en dat we de reikwijdte van dingen enigszins wilden veranderen. Ik ben nog steeds met Access Hollywood Live. Ik plak een aantal keer per week met ze mee. Ik heb nog steeds mijn relatie met VH1 en ik heb zeker een aantal andere projecten waar ik aan werk. Ik kan er nu gewoon niet over praten.

(tell them Stylish Curves sent you) Luister naar de podcast van Rocsi & Nina HIER (vertel hen dat Stylish Curves je gestuurd heeft)

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor

Voel je je geïnspireerd door Nina en klaar om je dromen te leven?

Access Hollywood's Nina Parker spreekt over positiviteit, carrière, mode en liefde & hiphop voor het lichaam Op kantoor

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *