Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Vorige week was het weer gewoon perfect. We hadden twee dagen waar het weer in de jaren 80 was en toen de rest van de week, het weer was in de jaren 70. Het weer is een van de redenen waarom ik van het begin van de herfst houd. Voor het mooie weer heb ik besloten om een ​​paar eenvoudige maar gewaagde overgangsstukken te dragen.

Zwart en wit chic met een vleugje kleur zwart vleugje kleur   , NY&CO Skirt , Nine West Heels, NY&CO Necklace , SC Fashion Jewlery Earrings Ashley Nell Tipton Blouse , NY & CO rok , Nine West Heels, NY & CO ketting , SC Fashion Jewlery oorbellen

Ik zag deze cape top bij JCPenney. Het komt uit de Ashley Nell Tipton-collectie. Ik was er sceptisch over maar toen ik het probeerde, werd ik er meteen verliefd op. De cape-detaillering heeft meer een gedrapeerde stijl. Ik zou deze top kunnen wiegen met zo ongeveer alles.

Zwart en wit chic met een vleugje kleur zwart vleugje kleur

Ik combineerde de top met deze zwart-witte versierde gebreide rok van New York & Company. NY & CO gaat tot een maat XXL. Hun knits bieden genoeg geven om te passen tot een maat 22. De rok heeft een split aan de voorkant en een gestreepte taille. Knits zijn geweldige opties om te beginnen met kopen voordat het weer koud wordt. Deze rok kan worden gedragen met panty’s en laarzen als het weer koeler wordt.

Zwart en wit chic met een vleugje kleur zwart vleugje kleur

Ik wilde een pop van kleur toevoegen met accessoires voor deze look. Ik droeg een rode slangenhuid clutch van Neiman Marcus, oorbellen van SC Fashion Jewelry, een statement ketting van New York & Company, en een paar strappy Nine West Sandals. Ik heb zelfs een gouden armband van F21 uitgegleden en mijn Michael Kors-horloge.

Zwart en wit chic met een vleugje kleur zwart vleugje kleur