Fatmas Modewelt

Torrid Debuts It's Spring 2019 Plus Size Collection Bij NYFW, Was het de goede keuze?

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

debut their spring 2018 collection. Deze New Yorkse modeweek, plus grootwinkelketen Torrid, debuteert in de lente van 2018. Het was een verrassing om het merk te zien op NYFW. Ze zijn er al jaren en hebben vrijwel hun evenementen en modeshows in Californië gehouden. De retailer deed een moedige zet door te laten zien op NYFW. Het is er een, ik ben er vrij zeker van dat ze hopen dat het loont. De New Yorkse modeweek probeert meer inclusief te worden. Ontwerpers zoals Christian Siriano, Prabal Gurung en Michael Kors hebben het afgelopen jaar grotere modellen toegevoegd.

Een van de belangrijkste dingen die we bij NYFW niet zien, is dat veel ontwerpers van grootformaat of detailhandelaars hun collecties tonen. Dus, wanneer een merk van een plusformaat besluit om te laten zien op NYFW, ben ik er voor. Hoewel ik opgewonden was om de Torrid-show bij te wonen, was ik een beetje teleurgesteld dat ik amper bloggers van plus size op de eerste rij zag. Ik was ook teleurgesteld toen ik zag dat bloggers die niet over plus size fashion schrijven op de voorste rij zitten. Ik vond het een beetje raar.

Voordat ze de show betraden, werden de aanwezigen in twee secties verdeeld. Er was een sectie voor degenen die alleen in de rustruimte stonden en daarna een sectie voor degenen die een zitplaats hadden. Dit is niets nieuws. Ik ben sinds 2009 in de modeweek, dus ik ben goed op de hoogte van het arrangement. Deelnemers wachtten ongeveer 20 minuten buiten de show voordat we werden opgedragen waar te gaan.

Mijn zitplaatsopdracht stond alleen. Ik kan niet liegen, ik was een beetje teleurgesteld, aangezien ik een van de weinige modewebsites ben die eigenlijk over ontwerpers en detailhandelaars van plus size schrijft. Echter geen biggie. Toen ik binnenliep en me klaarmaakte om mijn eerste staande plek te kiezen, keek ik rond en zag ik dat er op de eerste rij maar heel weinig grote bloggers waren. Ik zou denken dat je bloggers zou plaatsen waarvan je weet dat ze over de show op de eerste rij schrijven. In plaats daarvan zag ik een paar beroemdheden, Instagram-modellen en verrassend genoeg modebloggers die geen rekening houden met plus-size-mode die vooraan zit op een modeshow met grote maten. Hmmm. noticed this. Zelfs Amanda Mull van Racked.com heeft dit opgemerkt. Ze zag mode-influencer Danielle Bernstein van We Wore What in the front row.

Ik ben er vrij zeker van dat Torrid een aardige cent heeft besteed aan deze show, je zou denken dat de eerste rij een gevarieerde opstelling zou hebben van plus size bloggers, plus beroemdheden, en traditionele media. Je weet wel, zoals andere modeshows op NYFW. Hoewel velen van jullie misschien denken wie er zich druk maakt over wie er op de eerste rij zat, is het wel belangrijk. Het zijn de lezers en volgers van bloggers van plus size die degene zijn die de kleding koopt.

Zij zijn ook degenen die naar de blogs gaan om de details te krijgen die ze nodig hebben voor de collectie van Torrid. Het is dus belangrijk dat ze er zijn. De meeste mensen op die eerste rij zullen geen woord schrijven over de Torrid-show. Ze zullen gewoon foto’s plaatsen die ze op een andere modeshow waren.

Hoewel ik misschien wat problemen had met de gastenlijst, kijk eens wat we zagen dat de landingsbaan was voor Torrid’s eerste New York Fashion Week-show.

Torrid Debuts It's Spring 2019 Plus Size Collection Bij NYFW, Was het de goede keuze? NYFW

Torrid’s voorjaarscollectie bevatte 40 looks, variërend van bikerjacks tot bloemenjurken. Liz Munoz en Kim Sippl van het designteam van Torrid zeiden, De collectie gaat over kunst en expressie – en de samensmelting van die twee dingen. We hebben ook het idee onderzocht dat kleding de vele kanten van een vrouw moet weerspiegelen – ze is nooit slechts één ding. ‘

Torrid Debuts It's Spring 2019 Plus Size Collection Bij NYFW, Was het de goede keuze? NYFW

Naast de voorjaarscollectie toonde Torrid de top 10 finalisten van hun derde jaarlijkse modelzoeking. Torrid is ook een van de weinige grote merken die in al hun stijlen tot een maat 30 stijgen. Torrid Debuts It's Spring 2019 Plus Size Collection Bij NYFW, Was het de goede keuze? NYFW

Enkele van de coolste looks die op de landingsbaan kwamen, waren een zwart met de hand geschilderd graffiti moto-jack en een jeansjack met kanten corset-details op de achterkant.

Torrid Debuts It's Spring 2019 Plus Size Collection Bij NYFW, Was het de goede keuze? NYFW

Koop hier HIER Torrid Plus Size Fashion

Torrid Debuts It's Spring 2019 Plus Size Collection Bij NYFW, Was het de goede keuze? NYFW

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *