Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Als het gaat om lente uitloper, mijn must-have keuze is een moto-jas. Ik ben de verzamelaar van hen geworden. Ik denk dat mensen het moto-jack onderschatten. Het kan het perfecte stuk zijn om een ​​simpele of girly look edgy te maken. Van levendige kleuren tot florale prints, het moto-jack zorgt ervoor dat het meest basale ensemble er cool uitziet. Vorige week heb ik een nieuwe toegevoegd aan mijn garderobe en het schreeuwt de lente. Ik heb een geblokt lente-plus motojack van JCPenney gekocht.

Plus, I fell in love with this floral printed style. Na het zien van de lente 2017 collectie van Ashley Nell Tipton voor JCPenney’s Boutique Plus, werd ik verliefd op deze bloemige gedrukte stijl. Het was het perfecte stuk dat ik nodig had om mijn voorjaarskledingkast bij te werken. Wanneer je een outfit in een mum van tijd moet creëren, heb je alleen een motojack nodig. Ik nam een ​​basic black body con dress en gooide eroverheen met dit met bloemenmotief bedrukte jasje.

, Fashion to Figure Body Con Dress , Nine West Heels Ashley Nell Tipton Moto Jacket , Fashion-to-Figure Body Con-jurk , Nine West Heels

Moto-jacks met lente-plus-maat Ashley Nell Tipton

Ik gleed op een paar strappy sandalen en giek, leuke en eenvoudige outfit. Het Ashley Nell Tipton motorjack loopt groot. Ik moest afmeten en voelde me nog steeds alsof het een klein beetje te groot was.

Moto-jacks met lente-plus-maat Ashley Nell Tipton

De meeste mensen reiken altijd naar een zwart motojack. Soms is het goed om dingen in te schakelen en te gaan voor lichte kleuren of een moto-jas met een print. Er staan ​​nog een paar lente moto-jassen op mijn verlanglijstje.

Hieronder zijn een paar meer stijlen die mijn aandacht trekken

[show_shopthepost_widget id = “2502076”]