Fatmas Modewelt

Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top

Next Post
Previous Post

Dit is een gesponsorde post die ik namens Kohl’s heb geschreven voor IZEA . Alle meningen zijn 100% van mij.

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Een van de dingen waar ik het meest van houd, is de overvloed aan felle kleuren die je in winkels ziet tijdens het winkelen. Pinks, purples, sinaasappels en blues maken me echt enthousiast. Wanneer je mensen in felle kleuren ziet, is dit slechts een teken dat de lente onderweg is. Ik bouw nog steeds aan mijn kledingkast terwijl ik dit schrijf. In mijn garderobe wil ik kleuren die levendig zijn. Kleuren die gemakkelijk zijn geen hersenkrakers als het gaat om het mixen van een matching.

Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls

Een paar weken geleden ging ik online om Kohls Women’s Plus-assortiment in te checken . Zoals ik al zei, heeft Kohl’s een stijlvolle selectie van plus-size kleding. Hun voorjaarscollectie zit vol met trends, variërend van kant tot uit de schouder. Je weet al dat ik een goed off-shoulder stuk van me houd.

Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls

Een van de merken waar ik graag bij Kohl’s in winkel, is hun Apt. 9 merk. Ze hebben klassieke stijlen met een mix van trendy looks. Plus hun uiterlijk kan je van dag naar nacht brengen. Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls

Ik vond deze accordeonplooirok en van de schouderboer top van de Apt. 9 sectie op Kohl’s site. De sangria-kleurige top complimenteerde mijn huidskleur. De dubarry gekleurde plooirok en top zorgden voor een mooie colorblock look. Door de gouden tailleband op de rok lijkt het alsof ik een jurk draag.

Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls   De kleur van de geplooide rok is gewoon prachtig. Ik zou dit kunnen rocken met een blazer en blouse voor werk of met een t-shirt en flats in het weekend. De look die ik heb gemaakt is een geweldige look voor een lunch of brunch. Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls   Kohl’s heeft nog veel meer trendy stijlen in plus. with code: TRENDY10 March 17-26, 2017. Naast leuke kleding bieden ze een speciale $ 10 korting op dameskleding, accessoires, sieraden, schoenen en beauty-aankopen van $ 75 of meer met code: TRENDY10 17-26 maart 2017.

Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls   Zorg er ook voor dat u hun andere plus size merken, zoals Jennifer Lopez, Simply Vera Wang en Sonoma, afrekent.

Wat zijn enkele van je favoriete Kohl’s plus size-merken?

Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls

Lente chic in een geplooide rok en off the shoulder top Kohls

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *