Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Wees gewoon net een nieuwe lentecampagne gestart met de naam ‘We Are Curves’. De campagne is een viering van bochten en eenvoudigweg Be. Zoals we allemaal weten, bezorgt Simply Be al jaren fashion forward-kleding voor dames met een goede maat. We Are Curves is een campagne die ons eraan herinnert dat Simply Be een van de vele merken in de voorhoede van de plus size mode-beweging is geweest.

Om een ​​krachtig statement te maken, hoeft u alleen maar 3 van de beste curvy-modellen van dit moment bij elkaar te rapen. Denise Bidot, Marquita Pring en Ishka Lawrence werken allemaal samen om deel uit te maken van de campagne. Volgens Simply Be wordt de We Are Curves-campagne het hele jaar door uitgerold. Het vieren van bochten en inspirerend vertrouwen is het campagnebericht en het manifest.

Simply Be “We Are Curves” -collectie Lanceert eenvoudigweg de nieuwe campagne 'We Are Curves' Gewoon zijn

Het manifest zegt: we zijn niet one size fits all. En we zijn geen

dik. Curve is geen trend of een hot topic. Het is geen add-on of een bijzaak. Het vormt de kern van alles wat we doen. Dat is waarom we bestaan. We zijn er al sinds de eerste dag. En we zijn nog steeds toonaangevend. We eisen stijl. We eisen het. En we hebben een hekel aan compromis. We zijn Simply Be. We Are Curves.

Denim lijkt de modefocus van de campagne te zijn. Denise, Marquita en Ishkra dragen allemaal nieuwe denimstijlen, variërend van korte broeken en een verwarde jeans tot denim tops en jurken.

Lanceert eenvoudigweg de nieuwe campagne 'We Are Curves' Gewoon zijn

Je kunt de volledige campagne HIER afrekenen

Lanceert eenvoudigweg de nieuwe campagne 'We Are Curves' Gewoon zijn

Bekijk nog een paar nieuwe stukken uit de campagne HIER