Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

We zitten aan het einde van oktober en retailers geven al hun vakantiestijlen uit. Ik weet het niet over je, maar ik denk nog niet eens aan de vakantie. Hoewel ik niet klaar ben voor de vakantie, vind ik het niet erg om naar alle hippe vakantie-modecollecties te kijken. Na een succesvolle lente en herfst samenwerking met JCPenney, heeft Ashley Nell Tipton net haar vakantiecollectie bij JCP ge├»ntroduceerd. . De Holiday-capsulecollectie van Ashley Nell Tipton zal deel uitmaken van JCPenney’s Boutique + .

Ashley is een kampioen geweest voor vrouwen van plus size. Haar modecollecties overtreffen de standaard plus maatvoering van 24 naar 30. De meeste ontwerpers en merken stoppen bij een maat 3X, maar Ashley’s collecties gaan omhoog naar een 5X. Haar vakantiecollectie inbegrepen.

In een interview met het blad Instyle vertelde Ashley iets over haar vakantiecollectie: “Ik wilde doorgaan met de esthetiek uit de jaren 50 die mijn najaarslijn inspireerde, maar een vleugje glamour toevoegen voor het vakantieseizoen.”

De vakantiecapsulecollectie van Ashley bestaat uit A-lijn midi-lengterokken, lovertoppen en een lange mouwkleurige imitatiebont-poncho.

Bekijk de volledige collectie hieronder

Bontponcho

A-lijn rok Sequin Crop Top

Kijk Snazzy In de vakantiecapsule-collectie van Ashley Nell Tipton Ashley Nell Tipton   Trui met ronde hals

Welk stuk zou je uit de verzameling rocken?