Fatmas Modewelt

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Tijdens de modeweek in New York was ik heel blij om te zien dat zoveel modellen van plus-formaat op de landingsbanen lopen. Candice Huffine, Marquita Pring, Precious Lee, en natuurlijk de prachtige Ashley Graham was geweldig. Elk jaar proberen meer ontwerpers meer omvang inclusief te zijn en het is iets moois.

Het is goed om te zien dat ontwerpers uit de norm stappen en daadwerkelijk helpen om de veranderingen te creëren die we in de mode moeten zien, voor zover de afmeting van de maat groter wordt. Hoewel het in zekere zin baanbrekend is om meer dan één model plus size op de startbaan te zien, is het nog steeds zo een beetje teleurstellend dat echte plus size dames (boven een maat 14) nog steeds niet in staat zijn om de kleding te passen van sommige van de ontwerpers die plus size-modellen in hun shows hadden.

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers

Christian Siriano herfst 2017 collectie

Met uitzondering van een paar ontwerpers die zowel missers als plusmaten in hun hoofdlijnen aanbieden, kunnen vrouwen boven een maat 16 niet alleen de ontwerpers die plus size-modellen hebben in hun catwalkshow kopen. Nu zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Er is het hele debat over wat een plus-formaat model is. De meeste plus-size modellen die in mainstream designer-modeshows lopen, willen niet eens plus size worden genoemd.

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers

Sabina Karlsson bij J. Crew

Modellen als Ashley Graham en Ishkra Lawrence hebben hierover gezongen. Naar mijn mening is het begrijpelijk omdat het hen kan belemmeren om andere banen te krijgen als ze net zijn gelabeld plus size. Wanneer ontwerpers deze modellen in hun shows gebruiken, kunnen vrouwen met een maat groter dan 16 echter enthousiast worden om ze te zien als ze niet eens in de kleding passen?

, “Most American women are plus-size, but they make up less than 2% of the images we see.” So, if designers are going to use plus size models in their shows as a way to show they’re being size inclusive and that they support body diversity, shouldn’t their sizing reflect that too? Volgens het 67% project van Refinery 29 , “zijn de meeste Amerikaanse vrouwen plus-groot, maar ze vormen minder dan 2% van de afbeeldingen die we zien.” Dus als ontwerpers plus-size modellen in hun shows gaan gebruiken als een manier om laten zien dat ze inclusief grootte zijn en dat ze lichaamsdiversiteit ondersteunen, zou hun dimensionering dat ook niet moeten weerspiegelen?

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers   Tome, Chromat en J.Crew gaan bijvoorbeeld respectievelijk naar ten minste en XL. J. Crew stopt bij maat 16. Ze zijn allemaal geprezen voor het gebruik van plus size modellen of curvy-modellen in hun catwalkshows. Begrijp me nu niet verkeerd. Ik neem niets weg van ontwerpers, inclusief grotere modellen. Maar ik kan het niet laten om te bedenken of het een beetje misleidend is als vrouwen met een grote maat de kleding in hun maat niet kunnen passen.

Op deze site hebben we altijd ontwerpers geprezen die grotere maten toevoegen. Soms zijn we zelfs gestraald omdat sommige ontwerpers niet voorbij een 18 of 20 zijn gegaan. We hebben liefde getoond aan Tracy Reese, die nu tot 18 en 2x biedt. Tracy maakte zelfs geen gebruik van grotere modellen tot ze daadwerkelijk grotere maten aanbood. Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers   who in more ways than one has made his clothing available to plus size women through collaborations with Lane Bryant. Chrisitian Siriano, die in meer dan één opzicht zijn kleding beschikbaar heeft gemaakt voor plus size vrouwen door middel van samenwerkingen met Lane Bryant. back in February. Prabal Gurung lanceerde onlangs zijn samenwerking met Lane Bryant in februari. Rachel Roy lanceerde een volwaardige plus-size-collectie onder haar naam.

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers

Prabal Gurung Lane Bryant Collection

Michael Kors is ook een van de weinige reguliere ontwerpers die plus size kleding maakt. Hoewel, soms maakt hij sommige van zijn runway-stukken niet in plus.

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers

Ik hoop dat ontwerpers geen modellen met een plus-formaat gebruiken om aandacht te schenken aan
hun shows.
Ik hoop dat we beginnen met het zien van plus-maten tot minimaal een maat 24 toegevoegd aan de kledinglijnen van de ontwerpers die grotere modellen in hun shows hebben. Als u Plus-modellen gaat gebruiken, dan zouden deze ontwerpers ten minste echte plusmaten in hun kledinglijnen moeten aanbieden.

Dit gaat niet over het bedelen van reguliere ontwerpers om kleding te maken voor dames met een grotere maat. Dit gaat over het uitnodigen van elke ontwerper die de plus size en / of body positive community gebruikt ten voordele van hun modeshows. Als u er echt om geeft om inclusief te zijn, vertegenwoordig dan vrouwen met een grote maat helemaal.

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers

Als u een grote maat heeft, weet dan dat we een groot aantal plus size ontwerpers hebben die geschikt zijn voor de maten 14-28. Ondersteun ze alsjeblieft. . Je kunt onze lijst HIER afrekenen. . Ik hoop ook dat we echte plus size designers Monif C gaan zien . , Zelie For She , Courtney Noelle , Youtheary Khmer , just to name a few show at New York Fashion Week. Jibri , Zelie For She , Courtney Noelle , Youtheary Khmer , om er maar een paar te noemen tijdens de New York Fashion Week. , and Reuben Reuel would be a breath of fresh air to see during fashion week. Zelfs indie-ontwerpers die zowel missen als grote maten zoals Nakimuli en Reuben Reuel aanbieden , zijn een frisse wind om te zien tijdens de modeweek. Dat zou echte diversiteit zijn.

Wat vindt u van ontwerpers die modellen van plus-formaat gebruiken, maar geen echte plus-maten (groter dan een maat 16) in hun kledinglijn aanbieden?

Hoewel Plus-Size Models in de New York Fashion Week liepen, kan Real Plus Size Women de kleding nog steeds niet passen ontwerpers

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *