Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Kunnen we even praten over hoe Eloquii dit najaar het modediner over de herfst overneemt. Ik bedoel, er is om de week een nieuwe collectie en ze hebben uitgebreide en kleine maten toegevoegd. Net als je denkt dat ze zichzelf niet verder kunnen overtreffen, vinden ze een manier. Gisteren debuteren ze hun nieuwe Viola Fit Capsule-collectie voor de meisjes met dikke dijen en wulpse heupen.

Viola Fit Capsule-collectie

Dikke dijen en heupen, probeer Eloquii Viola Fit Collection Eloquii

Eloquii weet dat pasvorm alles is als het gaat om vrouwen die hun kleding willen zien en voelen. De Viola Fit volgt de lancering van Eloquii’s petite collectie en gaat de uitdaging aan om de juiste snit voor vrouwen te bedenken met dijen en heupen twee maten groter dan hun buste. De collectie bestaat uit 36 ​​maten op maat van Eloquii’s populairste stijlen.

Eloquii Viola Fit Collection is hier in feite om vrouwen te passen die uitdagingen hebben om kleding te vinden die bij hun unieke verhoudingen past. Als je ooit worstelde met het vinden van een jurk die niet te groot is aan de bovenkant en te strak aan de onderkant, dan is de Eloquii Viola Fit-collectie iets voor jou.

Om de Eloquii Viola Fit-collectie te lanceren, ging Eloquii met twee van hun favoriete klanten Anna of Glitter + Lazers en Kenya Bradshaw . Twee wulpse vrouwen met dikke dijen en heupen. Anna draagt ​​de huidige populaire roze jurk met stropdas hals van Eloquii

Dikke dijen en heupen, probeer Eloquii Viola Fit Collection Eloquii

Kenia draagt ​​Eloquii’s nieuwe lederen jurk met herfstflappen

De nieuwe Eloquii Viola-fit-collectie heeft een afmeting van 14V-24V. Je vindt alles van jassen tot tops en broeken in de Eloquii Viola Fit. Ik weet dat velen van jullie een pasvorm als deze nodig hadden. Een pluim voor Eloquii om uit te stappen en de uitdaging aan te gaan. Wat ik het meest op prijs stel, is dat ze dezelfde stijlen in de Viola Fit aanbieden.

Winkel meer Viola Fit-stijlen hieronder