Fatmas Modewelt

De BESTE panty's voor vrouwen met een grotere maat

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Het is officieel een strak seizoen en de meesten van jullie weten dat ik ze niet graag draag. Ik probeer het uit te houden tot het weer 50 graden wordt voordat ik slip over heb. Dit jaar omarm ik echter panty’s. Een van de redenen waarom ik niet altijd een fan ben geweest van een panty is omdat het moeilijk is om een ​​comfortabel paar te vinden. De tailleband kan oncomfortabel zijn en sommige panty’s hebben een ruw, krassend gevoel. Dus, als ik ze aan doe, geloof het best omdat het moet. Dit jaar is dat allemaal veranderd. Ik vond de meest perfecte panty voor ons bochtige meisjes en hier schud ik ze op.

De BESTE panty's voor vrouwen met een grotere maat JMS   , Dress: JMS , Jurk: JMS blackout panty’s . De meest comfortabele panty ooit. Ik koos ervoor om ze te wiegen met een jurk met verenprint en een leren jasje met uitsneden. Ik wilde een contrasterende look creëren, daarom heb ik de JMS blackout-panty gecombineerd met een paar suède enkellaarzen met kamerkleurige randen.

De BESTE panty's voor vrouwen met een grotere maat JMS

has made me a believer with their blackout tights. JMS heeft me een gelovige gemaakt met hun verduisterende panty. Deze panty is ondoorzichtig diep donker zwart, precies zoals ik mijn eyeliner leuk vind. Ze hebben ook een zijdezacht gevoel en de tailleband is comfortabel. Er waren tijden dat ik vergat dat ik zelfs een panty op had. Alle maillots hebben rek in hen maar soms kan die rek een beetje beperkend aanvoelen. Laten we zeggen dat JMS blackout-panty’s dat probleem elimineren. Ze hebben een glanzende, gebreide stretch waardoor je comfortabel kunt bewegen. Ik zou hier zonder enig probleem volledig yoga in kunnen doen.

De BESTE panty's voor vrouwen met een grotere maat JMS

Een van de grootste dingen van een ondoorzichtige panty is dat ze je benen er langer en slanker laten uitzien. Als je een rok of jurk hebt die te kort is om te dragen met blote benen, is een ondoorzichtige panty perfect om mee te combineren. Ik ben echt dol op deze JMS-panty’s. Ze zijn gewoon zo comfortabel verdorie. Ik kon de hele dag in mijn huis rondhangen.

De BESTE panty's voor vrouwen met een grotere maat JMS   U vindt JMS verduisteringslegging bij uw lokale Walmart. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 1X-4X en hebben een prijs van minder dan $ 10. De prijs is echt een koopje omdat de kwaliteit ervan zoveel meer waard is. Ik zeg dat je ze in voorraad hebt als je kunt.

De BESTE panty's voor vrouwen met een grotere maat JMS

Shop JMS-panty met oversized panty HIER

* Dit bericht werd gesponsord door JMS Hanes Brand. Alle meningen zijn van mijzelf.

De BESTE panty's voor vrouwen met een grotere maat JMS

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *