Jaar na jaar is Chromat een van de populairste fashionweekenshows om bij te wonen. Mensen houden van hun duurzame badkleding, maar waar mensen echt enthousiast van worden, is de landingsshow van Chromat. Chromat is erin geslaagd zijn publiek te boeien door een diverse groep modellen te presenteren. Hoewel veel ontwerpers die tijdens de modeweek in New York shows, niet body-positief of size-inclusive zijn, is Chromat een van de weinige ontwerpers die een gevarieerde groep modellen op hun catwalk heeft staan.

Chromat zorgt voor diversiteit in grootte en duurzame zwemkleding tijdens NYFW Chromat

We weten allemaal dat mode niet te vriendelijk is voor modellen die niet op de norm lijken. Dat is dun en wit. Chromat laat zien dat hun collectie duurzame badkleding echt voor IEDEREEN is. Niet alleen witte dunne vrouwen. Tijdens hun show in de herfst van 2019 toonden ze supermodel Emme, Mama Cax en Ericka Hart, de overlevende van borstkanker.

Chromat’s herfst 2019-inspiratie

De nieuwe herfst 2019-collectie is geïnspireerd op het tropische paradijs in Miami. Ontwerper Becca McCharentran zegt: “Miami is een stad in de frontlinie van klimaatverandering en het inspireert me om meer te leren over milieuactivisme in de mode en daarbuiten.”

Chromat zorgt voor diversiteit in grootte en duurzame zwemkleding tijdens NYFW Chromat

Chromat Sustainable Swimwear

De collectie is ontworpen om niet alleen op het strand te dragen, maar ook om te trainen. De herfst / wintercollectie is een speciale. Dit jaar zette Chromat duurzaamheid centraal in hun missie. Chromat maakt al sinds de start van vijf jaar geleden gebruik van duurzame lycra. Het is iets dat belangrijk voor hen is.

Chromat’s duurzame badkleding herfst 2019 collectie heeft kleurenblokkeringen. Bovendien ziet u een verscheidenheid aan heldere kleuren, variërend van neon groen tot warm roze en goud. Er zijn ook enkele informele zwemartikelen zoals een bijgesneden omzoomd t-shirt en een sweatshirt met capuchon dat Babe Guard zegt.

Chromat zorgt voor diversiteit in grootte en duurzame zwemkleding tijdens NYFW Chromat

Koop Chromat’s duurzame badkleding HIER .

Bent u op zoek naar meer NYFW-beoordelingen? Bekijk onze review op 11 Honore plus size modeshow.


Winkel SC Fashion Picks