Fatmas Modewelt

We probeerden het vertrouwen in cosmetica in een compact, dit is hoe het eruit ziet

Next Post
Previous Post

IT Cosmetics heeft op ingenieuze wijze een crème foundation gemaakt van hun bestverkopende huidverzorgingsproducten. which is a full coverage cream foundation. Alle voordelen van The Confidence In A Cream moisturizer zijn omgevormd tot de Confidence In A Compact , een crèmestrijksel met volledige dekking.

Ik heb verbazingwekkende dingen gehoord over de huidverzorgingslijn van IT Cosmetics, maar ik heb er nog nooit een geprobeerd. Ik heb een normale huid. In de zomers kan mijn huid een beetje vettig zijn, terwijl het in de winter hella droog is. Mijn zorgen over de huid zijn slechts wat roodheid in mijn wangen en af ​​en toe een hormonale doorbraak. De Confidence In A Cream-vochtinbrengende crème heeft de meest bedwelmende geur. Als je de Soepele Moisture Rich-crème van Tatcha of hun Dewy Skin Mist hebt geprobeerd, heeft de IT Cosmetics-crème dezelfde geur. Het is geformuleerd voor alle huidtypes.

Winkel It Cosmetics Confidence In A Cream Moisturizer We probeerden het vertrouwen in cosmetica in een compact, dit is hoe het eruit ziet fundament

De eerste keer dat ik deze crème gebruikte, hield ik ervan hoe gloeiend mijn huid eruitzag. Voor mij is dit de perfecte moisturizer voor de winter. Het werkt ook prachtig onder make-up. Ik kan Confidence In A Cream niet als mijn dagelijkse moisturizer gebruiken omdat het te rijk is. Na ongeveer vier dagen zag ik enkele hobbels op mijn huid die opkomen als iets te veel vocht heeft voor mijn normale huid. Het zijn geen volledig gevormde puistjes slechts enkele verhoogde hobbels. Als je een droge huid hebt, kan ik zien dat dit geweldig voor je is. Het is een dikke formule die absorbeert in de huid en voelt licht aan.

IT Cosmetics cream foundation compact heeft dezelfde bedwelmende geur als het Confidence In A Cream. Het is op dezelfde manier verpakt als een kussenfundament. De lip sluit het product volledig af en bevat de applicator waarmee het wordt geleverd. Er is ook een spiegel met grote helderheid.

Winkel It Cosmetics Confidence In A Compact Foundation IT Cosmetics cream foundation Compact is verkrijgbaar in zeven kleuren. Ze zijn allemaal rijkelijk gepigmenteerd. Ze oxideren ook lichtjes wanneer je ze aanbrengt.

Ik geloof dat IT Cosmetics hun schaduwbereik moet verbeteren. Of ze moeten de namen heroverwegen die ze hun schakeringen geven. De donkerste tint is helemaal niet donker of diep. Op hun website beschrijven ze de schaduw diep als een ‘rijke kleur’. Ze beschrijven hun schaduwrijke als een ‘diepe kleur’. Het kan misleidend zijn voor mensen met een diepe huid. Het is waar dat foundationtinten verschillen van merk tot merk. Veel consumenten kopen echter online en hebben een schaduw met het label deep als het niet de cosmetische online winkelervaring maakt, maar dat is veel frustrerender.

Winkel IT Cosmetics Confidence In A Cream Foundation

Ik had wat problemen met het matchen van mijn eigen huid met deze tinten. Mijn gezicht is veel lichter dan mijn nek en borst. Als ik make-up draag, draag ik basiskleuren die bij mijn borst passen en niet mijn gezicht, zodat mijn huid één toon is. Mijn ondertoon loopt een beetje geel. Wanneer je deze tinten op je gezicht aanbrengt, worden ze iets roze. Eerlijk gezegd kon ik geen schaduw dragen om een ​​lucifer te krijgen. Dat is normaal! Zelden draag ik ooit maar één enkele tint. Ik kan de drie donkerste schakeringen gebruiken als een soort crème contour.

Crème stichtingen halen wat vet uit de elleboog om uit te smelten, maar het is het waard! Het ziet er echt mooi uit op de huid. In plaats van het gebruik van de applicator waarmee de foundation kwam, gebruik ik deze borstel graag. Het heeft een gemiddelde dichtheid en langere haren. Het helpt om de crème te verplaatsen zonder hem fragmentarisch of streperig te maken. U kunt het penseel zachtjes over uw gezicht laten vallen voor een betere dekking of gebruik vegende bewegingen voor een lichte tot matige dekking. Dit is geen bouwbare basis, dus weet wat je wilt voordat je het toepast. Toen ik het probeerde te lijmen, kwam de basislaag er net uit.

We probeerden het vertrouwen in cosmetica in een compact, dit is hoe het eruit ziet fundament

De foundation heeft SPF 50 waardoor hij perfect is voor dag / buiten evenementen met natuurlijk licht. Ik zou het niet ‘s nachts dragen of waar flitsen zal worden gemaakt omdat ik zou eindigen met het gevreesde spookgezicht. Het IT Cosmetics Confidence In A Compact geeft je huid een natuurlijke finish. Ik draag gewoon het fundament in deze foto’s en ik hou ervan hoe het eruit ziet.

We probeerden het vertrouwen in cosmetica in een compact, dit is hoe het eruit ziet fundament

Deze foundation is perfect voor creme contouren! Het enige waar ik niet dol op was, is dat het een beetje plakkerig op de huid blijft. Omdat het product echter niet echt is ingesteld, hebt u ruim de tijd om het product te mengen. U kunt het IT Cosmetics Bye Bye Porores Pressed Setting Powder (of eender welk uithardingspoeder) gebruiken om de kleverigheid weg te nemen.

We probeerden het vertrouwen in cosmetica in een compact, dit is hoe het eruit ziet fundament

Dit is een mooie basis en ik hou ervan hoe mijn huid eruit ziet! Bedankt IT Cosmetics voor het verzenden van deze producten om te testen!

We probeerden het vertrouwen in cosmetica in een compact, dit is hoe het eruit ziet fundament

Wat is je favoriete crèmestichting?

We probeerden het vertrouwen in cosmetica in een compact, dit is hoe het eruit ziet fundament

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *