Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Dus, het is ongeveer een maand geleden dat Urban Decay zijn Urban Decay naakt warmtepalet uitbracht . Op de eerste plaats merkten we dat het palet een afwijking was van de typische neutrale kleuren. De nieuwe naakte hitte is gevuld met shimmers en mattes, allemaal in warme tonen. Toen we online recensies bekeken, waren ze gemengd. Sommige mensen hielden niet zo van het palet en anderen. Als zelfverklaarde junky make-up besloot ik om het palet zelf uit te proberen. Waarom we van het naakt naakt hittepalet van Urban Decay voor vrouwen van kleur houden Schoonheid

Kijk, in het verleden waren de naakte paletten niet flatterend voor mijn huidskleur. Ze zouden een beetje asy worden of de kleuren zouden nauwelijks opkomen. Dat is echter niet het geval met het Urban Decay Naked Heat-palet. De kleuren verschijnen en ze laten mijn chocoladeschil gloeien. Het Urban Decay Naked Heat-palet is perfect voor vrouwen van kleur.

Om je te laten zien wat ik bedoel, heb ik besloten om het palet uit te proberen en je een grondige zelfstudie te geven. Je kunt het hieronder bekijken.

Ook susbscribe de Stylish Curves Youtube Channel HIER

Heeft iemand van jullie het al geprobeerd? hoe denk jij erover?

LEES DIT VOLGENDE : Hoe gezond zomerhaar te krijgen