Fatmas Modewelt

Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid

Next Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Vandaag zullen we het hebben over hoe u uw winter huidverzorging kunt bijwerken en een gezonde, gloeiende winterhuid kunt krijgen . Na maanden van 50-60 graden weer, is het eindelijk koud buiten. Wanneer het winterweer aanbreekt, is het geen geheim dat je huid droog, vlekkerig en dof begint te worden. Wees niet bang! We hebben enkele geweldige huidverzorgings-tips om u te helpen een gezonde, gloeiende winterhuid te krijgen, zelfs als deze -2 graden buiten staat.

Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid Huidsverzorging

First things first, when the weather transforms from warm to cold you should think about changing up your skin care regimen. Maak een nieuwe huidverzorgingsroutine voor de winter. Eerst en vooral wanneer het weer verandert van warm naar koud, moet u nadenken over het aanpassen van uw huidverzorgingsregime. Of u nu een vette, gecombineerde of droge huid heeft, u moet een nieuw regime maken dat zich richt op het hydrateren en hydrateren van uw huid. Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid Huidsverzorging   I know you’re thinking I am crazy to say that but many dermatologists believe that all you need is to wash your face once a day and that should be at night. Was je gezicht één keer per dagik weet dat je denkt dat ik gek ben om dat te zeggen, maar veel dermatologen geloven dat je alleen maar je gezicht één keer per dag moet wassen en dat zou ‘s nachts moeten zijn. Volgens een gezondheids- en wellnessartikel van Wall Street Journal, schrijft auteur Elizabeth Holmes: “Eenvoudig is het de boodschap die experts hebben voor consumenten, want een nieuwe generatie gezichtsreinigers belooft milde formules die de huid niet uitdrogen. Nieuwe apparaten bieden diepgaande claims, maar met een lichtere aanslag. A tight and squeaky clean face can also be a sign of over-drying or damage. Sommige artsen zeggen zelfs dat mensen met een goede huid hun gezicht slechts één keer per dag – ‘s nachts – moeten wassen. “ Een strak en piepend schoon gezicht kan ook een teken zijn van overmatig drogen of beschadiging.

Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid Huidsverzorging

Most people use foaming cleansers in the summertime to help combat protruding oils from their skin. Gebruik een crème reiniger: de meeste mensen gebruiken schuimende reinigingsmiddelen in de zomer om te helpen uitstekende oliën van hun huid te bestrijden. Omdat het weer in de winter veel droger is, kan een crèmespoeling u een extra toegevoegde hoeveelheid vocht geven.

Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid Huidsverzorging

Probeer deze vochtinbrengende reinigingsmiddelen

to help condition, smooth and balance skin. Probeer een toner die de poriën perfectioneert om de huid te helpen conditioneren, glad te maken en in balans te houden. Een goede toner die niet te droog is, kan u helpen een heldere en gladde huid te behouden. . Persoonlijk vind ik Dickinson origineel leuk met toner die de poriën perfectioneert . Als u ‘s nachts uw gezicht wast, kan deze toner ook als reinigingsmiddel dienen.

Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid Huidsverzorging

instead of a lightweight lotion. Probeer een vochtinbrengende gezichtscrème in plaats van een lichtgewicht lotion. Lichtgewicht gezichtslotions of watergedragen gezichtslotions zijn perfect voor in de zomer. In de winter zal een crème echter bestand zijn tegen het barre koude winterweer.

markeerstift

Als u eenmaal een vochtregulerend huidverzorgingsroutine heeft geadopteerd, is er nog een ander product dat u zal helpen om die geweldige huidgloed te krijgen. Wanneer u uw make-up aanbrengt, zorg er dan voor dat u een markeerstift op uw jukbeenderen gebruikt. Markeerstiften zijn een uitstekende manier om een ​​beetje glans aan je huid toe te voegen. is an excellent highlighter that will give your skin a warm glow. Laura Geller vergulde honing is een uitstekende markeerstift die je huid een warme gloed geeft. Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid Huidsverzorging

Winkel meer markeerstift

Update je winter huidverzorging en krijg een gloeiende winterhuid Huidsverzorging

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *