Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Als je van een goed hoogtepunt en een hoger cijfer houdt, raak dan enthousiast. Geliefde beautymerk Tarte cosmetics, in samenwerking met social media-ster Make-up door Shayla om een ​​contourpalet te creëren. is. Als je een Instagram-junk bent zoals ik, dan weet je wie Make-up door Shayla is. Voor degenen onder u die de hele dag niet elke dag op pad zijn, is Shayla een professionele visagist. Ze kreeg een enorme online volgen van haar super sexy selfies en vlekkeloze make-up vaardigheden. Ik volg haar persoonlijk al ongeveer een jaar en ik krijg altijd goede tips van haar YouTube- en Instagramvideo’s.

Tarte werkt samen met sociale media Star-make-up door Shayla voor een contourpalet Contour-palet

De samenwerking tussen Makeup by Shayla en Tarte was onverwacht. In een sector waar er maar weinig kleurige vrouwen zijn die zich bezighouden met schoonheidsaanbiedingen, is deze overeenkomst logisch. Het Contourpalet van tarte tarteist ™ x MakeupShayla Tarte werkt samen met sociale media Star-make-up door Shayla voor een contourpalet Contour-palet   is gericht op vrouwen in alle schakeringen. Het palet heeft highlights en contourtinten die werken voor lichte tot diepe huidtinten.

Tarte werkt samen met sociale media Star-make-up door Shayla voor een contourpalet Contour-palet

Het palet bestaat uit 6 kleuren met een blush-, highlight-, corrector- en twee contourschaduwen om u die scherpe, hoge jukbeenlook te geven. Schiet op en versla dit palet nu omdat het een limited edition is. Het werd oorspronkelijk een paar weken geleden op de website van Tarte uitgebracht en in een dag uitverkocht. Het is nu verkrijgbaar bij Sephora. Zet het vast voordat het weg is.

Verkrijg het palette tarte tarteist ™ x MakeupShayla Contour Palette Tarte werkt samen met sociale media Star-make-up door Shayla voor een contourpalet Contour-palet