Fatmas Modewelt

Proberen op Maybelline Vivid Matte vloeibare lippenstiften

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Als je me volgt op Instagram, weet je dat ik een junkie voor lippenstift ben. Van mattes en glosses tot lichte en donkere tinten, ik hou van me wat lippenstift. Het is een beetje gênant om te zeggen dat ik meer dan 50 tinten bezit en slechts 5 van die tinten draag. Ongeveer een maand geleden stuurde Maybelline me hun nieuwe collectie Maybelline levendige matte vloeibare lipsticks. Zoals sommigen van jullie wellicht weten, zijn vloeibare lipsticks een hete trend en heeft bijna elk cosmeticamerk zijn eigen versies. Dus toen Maybelline me de hunne stuurde, werd ik gehyped. Proberen op Maybelline Vivid Matte vloeibare lippenstiften Vloeibare lipsticks   De Maybelline levendige matte vloeibare lippenstiftcollectie bestaat uit 10 leuke tinten, variërend van naakten en roze, tot felle rode en donkere pruimen. De vloeibare lipsticks zijn betaalbaar met een prijs van $ 7,99 en het beste is, dat je niet op ze hoeft te jagen omdat je ze bij je plaatselijke apotheek of Ulta Beauty kunt krijgen. Proberen op Maybelline Vivid Matte vloeibare lippenstiften Vloeibare lipsticks   LR: Naakt Sensatie, Naakt Flush, Electric Pink, Berry Boost, Rebel Red, Possessed Plum, Vivid Violet, Fuchsia Ecstasy, Pink Charge

Hoewel ze mat worden genoemd, zijn ze semi-mat, omdat er een beetje vocht en glans is. De meeste matte vloeibare lippenstiften drogen. Ik ontdekte dat de diepere kleuren eenvoudig aan te brengen waren en dat de lichtere tinten iets meer werk kostten omdat ze onregelmatig waren. Over het algemeen zijn de Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks geweldig voor de prijs en de kwaliteit is redelijk goed. Ik vind het heerlijk dat ze niet uitdrogen, maar ik wou dat ze een beetje meer mat waren.

Voor degenen onder jullie die ze nog niet hebben gezien of niet hebben geprobeerd, heb ik besloten om een ​​kleine video-poging te doen met de 9 kleuren die ik heb ontvangen. and you can also checkout the video below. Het enige dat u hoeft te doen, is u abonneren op het stijlvolle Curves Youtube-kanaal HIER en u kunt ook de onderstaande video bekijken.

Je kunt ook de Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks gebruiken voor $ 7,99 HIER

Laat me weten welke tinten jij het mooist vond.

Proberen op Maybelline Vivid Matte vloeibare lippenstiften Vloeibare lipsticks

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *