Fatmas Modewelt

Periode Lekken zullen mijn witte spijker niet verknoeien

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Zoals velen vrees ik de dag dat mijn menstruatie komt. Niet vanwege de krampen of stemmingswisselingen maar omdat ik periodiek lek. Yup, je hebt me goed gehoord. Mijn periodeval is een vervelende en gênante ervaring geworden. Ik heb een zware flow en soms geven de meeste pads me niet de dekking die ik nodig heb. Mijn periodelekkage beïnvloedt wat ik draag en zelfs hoe ik slaap. Tijdens de warmere maanden moet ik een witte spijkerbroek afzweren omdat ik bang ben dat als ik ga zitten en ik een vlek op mijn spijkerbroek heb. Wanneer ik ‘s nachts slaap, moet ik soms op een handdoek slapen, zodat ik mijn lakens niet bevlek. Dit is me al jaren aan het gebeuren. Meestal verander ik gewoon vaker mijn pad om lekken te voorkomen. Periode Lekken zullen mijn witte spijker niet verknoeien zullen witte verknoeien spijker periode lekken

Als het om pads gaat, past één maat niet allemaal. Niet alleen heb ik een pad nodig om in mijn zware flow te passen, ik heb een pad nodig dat comfortabel in mijn plus-formaat lichaam past. Er zijn talloze keren geweest dat ik slachtoffer werd van periodelekken. Het is lastig. Vooral als het van invloed is op wat ik wil dragen. Jullie weten hoeveel ik van mijn kleren hou, dus ik heb niet nodig dat mijn menstruatie me ervan weerhoudt iets zo eenvoudigs te dragen als een witte spijkerbroek. Ik weet dat ik niet de enige ben die periodiek lekt. Uit een onderzoek van Always bleek dat 60% van de vrouwen het kussen met de verkeerde maat draagt. 80% van de meisjes en vrouwen ervaart er periodiek lekken door.

Onlangs hoorde ik over een heel nieuw systeem van Always. Voor degenen onder ons die periodelekken ervaren. Always Always Fit altijd opgestart, een maatsysteem dat is ontworpen om vrouwen te helpen de juiste maat te vinden op basis van hun panty-maat en -flow. Altijd is het enige merk dat dit soort systeem aanbiedt. Periode Lekken zullen mijn witte spijker niet verknoeien zullen witte verknoeien spijker periode lekken   Ze stuurden hun nieuwe Always My Fit-pads om uit te proberen en voor mij is de maat precies goed. Bovendien gaat de lekbescherming uren mee. Toen ik hoorde van hun nieuwe pasvorm en dimensioneringssysteem, werd ik opgewonden omdat het betekende dat ik nu mijn witte spijkerbroek zonder angst draag.

Periode Lekken zullen mijn witte spijker niet verknoeien zullen witte verknoeien spijker periode lekken   Dus, laat me het dimensioneringssysteem voor u uitsplitsen:

-De Always My Fit-pads hebben een numerieke grootte van 1-5. Daarnaast is er een maattabel op alle pakketten die aangeeft welke u moet gebruiken op basis van uw flow.

-Kijk naar de Always My Fit-maattabel bovenaan elke Always-verpakking om uw juiste pasvorm voor dag en nacht te vinden.

– De maten 1-2 zijn voor lichte tot middelgrote stromen. Ze bieden ook bescherming tegen lekken van maximaal 8 uur. Maten 3-5 zijn voor matige tot zware stromen en bieden tot 10 uur lekbescherming.

-Size 4-5 hebben 75% grotere rug voor bescherming. Ik vind die twee maat pads beter voor vrouwen met een grotere maat.

– Alle maten hebben een kleurcode. Geel-1, Groen-2, Blauw-3, Oranje-4, Paars-5.

Van alle 5 maten, gebruik ik liever maat 4 en 5. Ik gebruik 4 gedurende de dag. ‘S Nachts slaap ik in maat 5. Het is lang zonder het gevoel te hebben dat ik een luier draag en het is breed genoeg achterin om lekkage naar mijn lakens te voorkomen. Het nieuwe Always My Fit-systeem laat me van voren tot achteren zien. Periode Lekken zullen mijn witte spijker niet verknoeien zullen witte verknoeien spijker periode lekken   Nu kan ik uitgaan en genieten van mijn dag en er schattig uitzien in mijn witte spijkerbroek wanneer ik ze wil dragen, vooral tijdens mijn menstruatie. Ik kan ook ‘s nachts comfortabel slapen zonder me zorgen te maken over lekkage. Always My Fit voelt licht en comfortabel aan en laat me gemakkelijk bewegen.

Ik wilde mijn persoonlijke verhaal met je delen, omdat dingen als periodelekken een beetje intimiderend kunnen zijn om over te praten. Ik beloof dat veel meisjes en vrouwen er doorheen gaan. Zelden denken we ooit dat periodelekken optreden omdat we de pads met de verkeerde maat dragen. Dat is waarom het zo goed is dat Always aan ons denkt. Vooral wij plus size meisjes en vrouwen. Onze lichamen zijn anders gevormd en we verdienen het om betere kussens te hebben, net zoals we het verdienen om stijlvolle kleding te hebben.

Dankzij Always My Fit in maat 4 kan ik mijn witte spijkerbroek zonder zorgen dragen. Periode Lekken zullen mijn witte spijker niet verknoeien zullen witte verknoeien spijker periode lekken   Dus, als u periodelekkage ervaart en het Always My Fit-systeem wilt proberen, stel ik voor de maatquiz bij Always te nemen

U kunt meer betalen bij Always My Fit

* Gesponsord door Always My Fit

Periode Lekken zullen mijn witte spijker niet verknoeien zullen witte verknoeien spijker periode lekken

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *