Make-upminnaars, je hebt Cover FX Custom Enhancer Drops nodig Cover FX

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Tijdens de zomer is elke vrouw op jacht naar die zachte, vochtige, gloeiende huid. Of je nu een lichte of een donkere huid hebt, we willen allemaal een beetje hoogtepunt op onze huid. Nou, een nieuw beautymerk, Cover FX heeft zojuist een nieuwe collectie illuminators uitgebracht. Cover FX custom enhancer drops zijn het antwoord op uw behoefte aan gloed in de zomer. Het merk was zo vriendelijk om me een paar van de nieuwe belichters te sturen om uit te testen en jongen, laat me het je vertellen. Deze markeerstiften zijn alles en meer.

Make-upminnaars, je hebt Cover FX Custom Enhancer Drops nodig Cover FX

Cover FX Enhancer Drops

Cover FX Custom Enhancer Drops worden geleverd in 4 illuminator-tinten en twee bronzer-tinten. Ze zijn ontworpen om te mengen met stichtingen, primers en moisturizers. Je kunt ze ook alleen dragen om je jukbeenderen te benadrukken of een knipperend effect te creëren. Ze kunnen gemakkelijk over het poeder worden aangebracht en kunnen worden verwerkt. De 0,5 FL OZ-fles bevat een druppelaar met een rubberen handvat en de fles past gemakkelijk in je tas voor een touch-up.

Make-upminnaars, je hebt Cover FX Custom Enhancer Drops nodig Cover FX   LR: Moonlight, Celestial, Sunlight, Candlelight

Na het uitproberen van de eerste kleur, kon ik niet geloven hoe gepigmenteerd deze markeerstiften waren. Ze gaven allemaal een metallic satijnen afwerking.

De twee bronzers werken het beste voor lichte tot gemiddelde diepe huidtonen. Ze waren allebei te licht voor mijn diepe donkere huid. Ze waren echter glad, romig en gemakkelijk te mengen.

Make-upminnaars, je hebt Cover FX Custom Enhancer Drops nodig Cover FX   LR: Zonsondergang, Sunkissed

Voor een meer diepgaande evaluatie en een live demo van hoe Cover FX Custom Enhancer Drops eruit zien, bekijk je hieronder mijn video.

Abonneer u op ons Youtube-kanaal HIER