Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Ik weet dat er velen van jullie zijn die niet tegen de gedachte kunnen aanstaan ​​om hakken te dragen. Telkens als ik een foto draag, krijg ik altijd een opmerking: “Ik wou dat ik hakken kon dragen.” Nou, zoals ik altijd zeg, kun je hakken dragen. U hoeft alleen maar de juiste stijl te vinden voor uw comfortniveau. Hoewel ik in 4-inch stilletto-hakken kan rondrennen, wilde ik met jullie delen, een hete nieuwe trend voor schoenen. Het is echt niet nieuw, maar het is een hete trend. Blokhielen zijn volledig van kracht voor 2016.

Photo Credit: Fashionrisers

We hebben deze schoentrend gezien op de herfst- en lente-startbaan 2015-2016 van ontwerpers zoals Michael Kors en Ralph Lauren. Het zijn de perfecte schoenen om te rocken als je hoogte en comfort wilt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Ik hou zelfs van de blokhielen die op flats lijken. Ze zijn zo schattig met een spijkerbroek en voor boodschappen. Ik ben ook hier voor de hogere blokhakken die veters of enkelbandjes hebben.

Block-hakken hebben op dit moment in wezen stilletto’s vervangen en ze zijn net zo slank en fel. Ik vond er een paar die me opvingen.

Bekijk ze eens!

Allegra K Chunky Heel (een koopje voor $ 27)

Essex Glam Lace-up sandalen

Mode dorstige gluren teen sandalen

Steve Madden Block Heel

Cole Haan Snakeskin Sandal

Faux Suede Tie-up Fringe sandaal

Steve Madden Dress Sandal

Prachtige jurk sandaal

Meer blokhakken kopen

Ben je een fan van blokhakken?