Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Het kerstseizoen en het nieuwjaarsseizoen is mijn favoriet. Ik ben dol op tijd doorbrengen met mijn familie. Elk jaar hebben mijn familie en ik onze eigen tradities. Tijdens het vakantieseizoen voor Kerstmis en Oud en Nieuw komen we allemaal samen en hangen we gewoon rond. We spelen spelletjes, eten een heleboel junkfood en halen herinneringen op aan de oude tijd. Het wordt gewoon een pure loungedag vol plezier. Wanneer ik tijdens de vakantie thuis ontspannen ben, draag ik graag comfortabele en schattige lounge-kleding rondom het huis. Alleen omdat ik thuis hang, wil nog niet zeggen dat ik er niet schattig uitzie.

. Dit vakantieseizoen heb ik in een aantal thermische sets gezeten door Fit For Me . Ja, dames. Fit For Me heeft nu thermische sets en onesies. Ze zijn zo schattig en comfortabel. Ik heb ze het hele weekend gedragen. Fit For Me stuurde me een paar om uit te proberen en ik hou van ze. Deze set met 2 luipaarden print is zacht, soepel en past perfect.

Comfortabel worden met Fit For Me thermische sets worden thermische comfortabel

De sets uit één stuk zijn ook schattig. Ik hou van loungen in het bed en gewoon een boek met ze aan het lezen. De thermische sets variëren in grootte van 1X – 4X en ze zijn betaalbaar variërend van $ 10 – $ 25. Ze komen ook in een stroom van kleuren en prints. Je weet dat ik de luipaardprint moest kiezen.

Comfortabel worden met Fit For Me thermische sets worden thermische comfortabel

U kunt winkelen bij de thermische en syndicale sets bij Walmart. Bekijk ze HIER

Dit bericht is gedaan in samenwerking met Fit For Me door Fruit Of Loom. Alle meningen zijn van mijzelf.