Fatmas Modewelt

Wat ik heb geleerd in 8 jaar een moeder te zijn

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Als je me 8 jaar geleden had verteld dat ik iemands moeder zou worden, had ik historisch in je gezicht gelachen. Na het baren van mijn zoon, toen God me zegende met mijn kleine liefdesliefde, was ik dolblij en kon ik niet geloven hoeveel liefde ik kon hebben voor een klein mens. Gedurende mijn acht jaar dat ik moeder was, heb ik heel wat dingen geleerd.

Wat ik heb geleerd in 8 jaar een moeder te zijn mode om te zien

It is literally one of the hardest jobs. Een moeder zijn is niet gemakkelijk: het is letterlijk een van de moeilijkste klussen. Weten dat ik verantwoordelijk ben voor iemand anders dan ikzelf was in het begin eng. Datzelfde weten heeft me echter een veel verantwoordelijker persoon gemaakt. Vooral financieel, spiritueel en mentaal. Elke beweging die ik maak is met mijn liefdesliefde in gedachten. Als moeder moest ik jongleren met een carrière en een jonge jongen opvoeden. Soms ben ik niet thuis en voel ik me schuldig dat ik niet bij mijn zoon ben. Ik ben zo dankbaar voor Face-tijd, want als ik weg ben, heb ik de tijd dat mijn liefde liefde heeft en we kletsen. Ik hou ook van dat hij zijn moeder kan zien werken. Ik heb hem zelfs ingehuurd als mijn kleine hulpje in het weekend. Als hij op school zit, vertelt hij zijn leraren altijd over mijn website.

When love love was a toddler, we noticed how much he loved music. De interesses van uw kind koesteren: toen liefdesliefde een peuter was, merkten we hoezeer hij van muziek hield. We hebben een gitaar en piano voor hem gekocht om zijn creativiteit te helpen. Naarmate hij ouder werd, merkten we zijn liefde voor puzzels en dingen bij elkaar, zodat we hem elke week nieuwe puzzels zouden geven. Toen kwam hij naar ons toe en vertelde ons dat hij vechtsporten wilde leren, dus we hebben hem aangemeld bij een buurtdojo. Hoewel zijn interesses kunnen veranderen, vind ik het mijn taak om ervoor te zorgen dat ik ze erken.

When my son first started kindergarten, he was still in toddler mode. Kinderen leren over verantwoordelijkheid Vroeg: Toen mijn zoon voor het eerst begon met de kleuterklas, zat hij nog steeds in peutermodus. Hij zou zijn spullen op school achterlaten, dingen thuis vergeten. Mensen zouden zeggen, hij is maar een baby, het maakt niet uit. Ik ben er vrij zeker van dat het geen probleem was, maar ik wilde dat hij begreep dat de eerste stap naar verantwoordelijkheid verantwoordelijk was voor je persoonlijke bezittingen. We gaven hem een ​​kleine dagelijkse checklist om te onthouden voordat hij van huis ging en de school verliet. Het waren simpele dingen, zoals je lunchdoos na de lunch in je boekentas doen. Hij zou het altijd op school vergeten. Nu hij 8 is. We zijn verder gegaan om je bed op te maken voordat je het huis verliet en we hebben hem laten zien hoe hij zijn kleren moest vouwen en opbergen. Wat ik heb geleerd in 8 jaar een moeder te zijn mode om te zien

: One of the things I absolutely love about my son is his infectious sweet spirit. Veel plezier en dwaasheid : een van de dingen die ik absoluut leuk vind aan mijn zoon is zijn aanstekelijke zoete geest. Hij is zo grappig en houdt van lachen. We handelen samen en hebben samen plezier. We hebben filmavonden en kijken samen naar één van onze favoriete shows, die zwart-achtig is. Soms kan ik zo gefocust zijn om ervoor te zorgen dat ik hem leer respectvol en verantwoordelijk te zijn, dat ik me moet herinneren dat hij nog steeds een kind is. Mijn zoon en ik spelen de hele tijd rond. Soms komt hij met mij mee op fotoshoots en we goof rond en doen grappige houdingen. Ik heb ook het vertrouwen in hem weten op te bouwen door hem te laten zien dat mama soms ook gek kan zijn. Ik merk dat hij meer open voor me is geweest.

Ik leer nog steeds dingen over het moederschap, maar er is één ding dat ik zeker kan zeggen, ik kon me mijn leven zonder mijn liefdesliefde niet voorstellen.

Wat ik heb geleerd in 8 jaar een moeder te zijn mode om te zien

Wat ik heb geleerd in 8 jaar een moeder te zijn mode om te zien

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *