Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Ik ben helemaal voor eenvoudige simpele plus size zomerjurken met girly prints. Aankleden tijdens het zomerseizoen moet over gemak en comfort gaan. Als de hitte gloeit en je je in een oven voelt, wil je dingen dragen die je koel houden. Terwijl ik comfortabel en koel probeer te zijn, vind ik het ook leuk om er schattig uit te zien. Welke meid niet? Ik heb mijn zomergarderobe langzaam opgebouwd. Witte, skater jurken en girly prints zijn wat ik ook heb aangetrokken. Normaal gesproken ben ik geen fan van wit omdat ik klutz ben. Het is zo gemakkelijk voor mij vlek wit. Wat ik heb gevonden is dat de zomerjurkjes met witte plus-maat beter zijn. Als ik er een vlek op krijg, komt het overeen met de afdruk. LOL!

Mijn ga naar zomerjurk Brian Atwood

, B by Brian Atwood shoes (similar here ) Simply Be Dress , B door Brian Atwood shoes (similar here here )

Vond deze stippenjurk bij Simply Be. Het is een van die plus size zomerjurken die je van seizoen tot seizoen neemt. Tijdens het lenteseizoen zou een spijkerjas er geweldig uitzien.

: It has a relaxed fit and a skater style silhouette. Fit Details : Het heeft een relaxte pasvorm en een silhouet in skaterstijl. Had ik al gezegd dat het ook zakken heeft. Sizing is in overeenstemming met de maattabel van Simply Be en het is van een lichtgewicht materiaal. De lengte van de jurk valt iets boven de knie.

Mijn ga naar zomerjurk Brian Atwood

Om de polka dot-kleuren naar voren te brengen, maakte ik een van mijn favoriete sandalen vast. Een paar kleuren geblokkeerde B door Brian Atwood hakken.

Mijn ga naar zomerjurk Brian Atwood

Hoewel ik dol ben op mijn hakken, zou ik deze jurk zeker rocken met flats om boodschappen te doen of zomaar een wandelingetje te maken. Ik ben nog steeds bezig met het bouwen van mijn zomergarderobe en zal nog een paar zomerjurken aan mijn collectie toevoegen.

Mijn ga naar zomerjurk Brian Atwood

Bekijk enkele van mijn favoriete zomerjurken met plus size.

Wat ga je naar zomerjurk?