Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Update: u kunt vandaag winkelen in de Tracee Ellis Ross-collectie

has a surprising holiday collaboration with actress Tracee Ellis Ross. Dit vakantieseizoen JCPenney heeft een verrassende vakantie-samenwerking met actrice Tracee Ellis Ross. Je kent Tracee van populaire tv-shows zoals Girlfriends en meest recente Black-achtig. De meesten van jullie kennen Tracy als de dochter van de legendarische Diana Ross. Tracee doet al jaren haar ding als actrice. Veel mensen houden echter van Tracee Ross vanwege haar onmiskenbare eclectische persoonlijke stijl. Deze samenwerking met JCPenney Tracee Ellis Ross is verrassend. Ik denk niet dat velen erover zouden hebben nagedacht. Het is een capsulecollectie van 45 stukjes vol met de persoonlijke stijl van Tracee Ross.

De aankondiging kwam via een Instagram-bericht van Tracee zelf.

Waar we het meest enthousiast over zijn uit de JCPenney Tracee Ellis Ross-collectie, is dat het plus-maten zal bevatten. JEP! Tracy zei zelf dat de maten variĆ«ren van small-3X. Ik hoop dat alle stijlen beschikbaar zijn in plus en niet in geselecteerde stijlen. Je weet hoe deze merken ons doen. Tracee heeft een aantal van de vakantiefoto’s over de vakantie gedeeld en ik ben er helemaal nergens over gechoqueerd. Er is een roze lovertjekleurige midijurk, een gedurfd rood pantypak, een zwart smokingpak en een paar meer kleurrijke stukken.

De JCPenney Tracee Ellis Ross-vakantiecollectie zal op 12 november op de winkels slaan. Prijzen zullen variĆ«ren van $ 9 – $ 75, wat betekent dat het echt betaalbaar is. Bekijk een paar andere stijlen waar we over kwijlen.

JCPenney werkt samen met Tracee Ellis Ross voor vakantiecollectie met Plus-maten JCPenney

JCPenney werkt samen met Tracee Ellis Ross voor vakantiecollectie met Plus-maten JCPenney   JCPenney werkt samen met Tracee Ellis Ross voor vakantiecollectie met Plus-maten JCPenney

Ben je enthousiast over de JCPenney Tracee Ellis Ross?

Welke look zou je dragen?

Koop de collectie in november bij JCPenney