Fatmas Modewelt

Hoe ik over het haten van mijn dikke armen en omarmde mouwloze jurken

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Ik heb onlangs geluncht met een vriend en we bespraken lichaamsonzekerheden. Iets wat elke man, vrouw en kind heeft. Niemand is vrijgesteld van het hebben van hen. In ons gesprek heb ik haar verteld hoe ik een van mijn grootste onzekerheden heb overwonnen. Grote armen hebben. Van halverwege de twintig, vond ik het vreselijk om mijn armen te zien. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ze op grote kalkoenpoten leken. Vroeger probeerde ik alles zonder mouwen te vermijden en tijdens de zomermaanden zou ik 3/4 mouwen en jurken dragen, alleen om mijn leven weg te zweten bij 90 graden weer.

Hoe ik over het haten van mijn dikke armen en omarmde mouwloze jurken lichaam positief

, B By Brian Atwood shoes, NY&Co Bracelet Lane Bryant Dress , B By Brian Atwood schoenen, NY & Co Bracelet

Het hebben van dikke armen is een grote onzekerheid voor een groot aantal vrouwen met een grotere lengte. Naar mijn mening is het het equivalent van vrouwen van een bepaalde leeftijd (ongeacht de grootte) die een hekel hebben aan het hebben van die kleine vleermuis die aan hun armen hangt als ze ouder worden. Wendy Williams praat altijd over de hare. Ik werd vaak gepest over het hebben van grote armen. Als ik over straat liep, voelde ik me net als iedereen en hun moeder staarde naar de kalkoenpoten die ik voor de armen had.

Hoe ik over het haten van mijn dikke armen en omarmde mouwloze jurken lichaam positief   Pas toen ik een aflevering van Oprah zag, overwon ik mijn onzekerheid over mijn armen. Ze had Star Jones als gast. Dit was precies nadat Star eindelijk toegaf dat ze maag-bypass operatie had ondergaan. Oprah had gezegd hoe ze Star’s vertrouwen bewonderde als een vrouw van plus-size en zei dat ze haar in een badpak op het strand zag of iets dat van invloed was.

Oprah vertelde hoe Star zelfs bij 300 pond badpakken zou dragen. Star Jones zei: “Wel, wat moest ik doen? Blijf in huis, het was heet. Dus ik droeg een zwempak op het strand. “Ze zei ook:” Ik was 300 pond, dus ik kon niets verbergen. “

Ik schaterde lachend.

Hoe ik over het haten van mijn dikke armen en omarmde mouwloze jurken lichaam positief

Op dat moment voelde ik dat ik me niet langer beperkt wilde voelen. Ik wilde niet langer mijn armen verbergen. Wat me echt opviel van wat Star zei, was op 300 pond, ze kon niets verbergen. Ik besefte dat ik me verstopte. Iets veel plus size vrouwen doen wanneer we onzeker zijn. Ik dacht door mijn armen te bedekken, niemand zou weten dat ik grote armen heb. De waarheid is dat ik niemand anders dan mezelf voor de gek hield. Ik was en ben een grote meid en ik heb grote wapens. Dus wat (in mijn Tyra Banks-stem)!

Hoe ik over het haten van mijn dikke armen en omarmde mouwloze jurken lichaam positief

Vanaf die aflevering heb ik mijn armen nooit meer verborgen. Zelfs nu, als ik groter ben dan toen ik twintig was, draag ik mouwloos en strapless. Ik ga niet toestaan ​​dat mijn onzekerheden of negatieve opmerkingen van andere mensen me ervan weerhouden mijn leven te leven of te dragen wat ik wil. Ik moedig je aan om door je onzekerheden te werken en de dingen te dragen die je dacht dat je niet kon.

Deze zomer voelde ik mijn onzekerheden weer opduiken, maar ik besloot dat ik het niet de beste van mij zou laten worden. Dus, vorige week, gleed ik op deze mouwloze witte verf spetterde jurk van Lane Bryant en wandelde met vertrouwen door Greenpoint Brooklyn. Dit was geen nep vertrouwen. Dit was echt vertrouwen voor mij, want ik wil me nooit meer verbergen voor of schaam me voor mijn lichaam.

Ik dacht dat deze Lane Bryant-jurk super schattig was. Het versterkte mijn vertrouwen nog meer. Terwijl veel plus size vrouwen soms een hekel hebben aan kleding. Ik heb kleding altijd als een vertrouwensbouwer gebruikt. Het vinden van een kledingstuk dat je het gevoel geeft en er op je best uitziet, is een instant-vertrouwenbooster.

Hoe ik over het haten van mijn dikke armen en omarmde mouwloze jurken lichaam positief

Hoe heb je één of een van je lichaamsonzekerheden overwonnen?

Hoe ik over het haten van mijn dikke armen en omarmde mouwloze jurken lichaam positief

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *