Fatmas Modewelt

Hoe een chique bruiloftsgast te zijn

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

In mijn ogen is april tot september het huwelijksseizoen. Elke bruiloft waar ik ooit ben geweest, was binnen die maanden. Ik hou echt van wanneer ze zijn, want dat betekent dat het weer leuk zal zijn. Ik kan mogelijk een leuke lente- of zomergarnaal-gastjurken vinden om te dragen. Tenzij je een bruidsmeisje bent, merk ik dat het een uitdaging kan zijn om erachter te komen wat je moet dragen bij een bruiloft. Eerst moet je ervoor zorgen dat je geen twee hoofdregels overtreedt.

Hoe een chique bruiloftsgast te zijn Davids Bridal

Davids bruids korte tank kanten jurk

Een, draag geen wit. Twee, niet upstage de bruid. Als je een van die regels overtreedt, kun je die vriendschap vaarwel kussen. Omdat we midden in het huwelijksseizoen doodstil zijn, wat draag je dan als bruiloftsgast?

het is belangrijk om te volgen welke dresscode de uitnodiging vermeldt. Als er geen een wordt vermeld, dan zeg ik altijd dat je moet gaan met een cocktailjurk. Je kunt nooit fout gaan met een cocktail kleding tijdens een bruiloft. Onlangs vond ik een chique kleine kanten cocktailjurk bij David’s Bridal en het maakte de perfecte trouwjurk voor gasten.

Hoe een chique bruiloftsgast te zijn Davids Bridal

was the bold bright pink color. Wat ik het meest waardeerde aan de korte cocktailjurk met tankkant was de gedurfde felroze kleur. De diepe, diepe neklijn. Ik voelde me sexy en verfijnd. Ik zal de eerste zijn die je vertelt dat wanneer ik denk aan David’s Bridal, ik altijd denk aan bruidsjurken en bruidsmeisjesjurken. Ik had nooit gedacht om daar te winkelen voor bruiloftsjurken voor gasten of zelfs jurken voor evenementen.

Hoe een chique bruiloftsgast te zijn Davids Bridal

Toen ik op hun website ging, ontdekte ik dat ze tonnen jurken hebben die in principe geschikt zijn voor elke fancy smancy-gebeurtenis die je hebt, gaande van een zwarte das tot een dameslunch-evenement. David’s Bridal biedt verschillende stijlen en silhouetten voor elke omvang en elk budget. Ze bieden stijlvolle stukken voor plusmaten tot een grootte van 30 en ze hebben behoorlijk wat samenwerkingen met belangrijke ontwerpers zoals Zac Posen en Cynthia Rowley gedaan.

Hoe een chique bruiloftsgast te zijn Davids Bridal

Ik accessoriseerde de kanten jurk met een zilveren ketting en zilveren oorknopjes. Ik voegde zilveren enkelbandje sandalen en een hartvormige koppeling toe. Ik hield mijn make-up eenvoudig met een roze lip. Ze hebben tonnen fantastische trouwjurken voor elke gelegenheid die je nodig hebt om er jazzed uit te zien.

Deze post werd gesponsord door David’s Bridal, maar alle meningen zijn van mijzelf.

Foto’s door: Pristine Finesse

Hoe een chique bruiloftsgast te zijn Davids Bridal

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *