Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

you should be trying, I have been filling up my closet with those pieces. Sinds we de top lente / zomer trends hebben opgesomd die je zou moeten proberen, vul ik mijn kast met die stukken. Een trend die ik dit seizoen goed vind, is de geborduurde bloementrend. We hebben ze gezien op jeans, jurken, jassen en tops. Onlangs vond ik een sexy off the shoulder geborduurde bloemenjurk. Het past letterlijk als een handschoen en de arm van de bell mouwen en geborduurde bloemenlijn geeft het een verfijnde trendy look.

Het is een tijdje geleden dat ik iets van Forever 21 plus heb gekregen. Ik had gewoon het gevoel dat hun maat was uitgeschakeld en alles was superkort en strak gesneden. Na in april met hen te hebben gedineerd voor de herlancering van hun plus size afdeling, besloot ik ze opnieuw te proberen. Gelukkig waren ze zo vriendelijk om me een paar stukjes te sturen. Ik heb dit geborduurde gebloemde jurkje gekozen vanwege het halsdetail en de arm van de belhuls. Het zag er gewoon stijlvol en sexy uit zonder te veel te onthullen.

Het is een van die zwarte jurk die perfect is voor elk evenement waar je je moet verkleden. Ik wiegde de geborduurde bloemenjurk met een paar gouden kroonluchteroorringen en een paar gladiatorleren sandalen. Het houden van het chique en sexy in een gebloemde jurk met geborduurd body-plus-formaat Voor altijd 21

Foto’s: Oorspronkelijke Finesse

Ik vond nog een paar bloemen geborduurde stijlen bij Forever 21. Bekijk ze hieronder

Het houden van het chique en sexy in een gebloemde jurk met geborduurd body-plus-formaat Voor altijd 21

Zijn jullie in de florale geborduurde trend, heb je het al geprobeerd?

Je kunt meer plus-maatstijlen van Forever 21 HIER afrekenen