Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Mother’s Day zal hier zijn in iets meer dan een week. Ik ben dol op de vakantie, niet alleen omdat ik een moeder ben, maar omdat ik de dag met mijn gezin kan doorbrengen. We gaan lunchen of dineren en genieten gewoon van de dag. Ik ben nu 8 jaar moeder en op moederdag draag ik graag jurken die comfortabel en toch chic zijn. Een stijlvolle Moederdagcadeau voor mezelf New York & Company

Ik ben op jacht geweest naar mijn perfecte Moederdagjurk en heb een aantal hippe jurken gevonden. Ik werd verliefd op dit aardachtige groene gebloemde maxi-jurkje uit de Eva Mendes May-collectie van New York & Company.

Een stijlvolle Moederdagcadeau voor mezelf New York & Company

Ik werd aangetrokken door de prachtige groene kleur en het omslagsilhouet. De jurk was zo flowy en ik kon er de hele dag ronddraaien. NY & Co gaat alleen omhoog naar een maat XXL / 20. Ik kreeg de jurk in een XXL en het paste perfect.

Een stijlvolle Moederdagcadeau voor mezelf New York & Company

Het is een van die jurken die je kunt dragen met platte of hoge hakken. Omdat ik een heel klein soort meisje ben, heb ik het gecombineerd met een wit paar nudisten sandalen. Om een ​​pop van kleur toe te voegen, voegde ik een gele clutch en stevige armband toe. Een stijlvolle Moederdagcadeau voor mezelf New York & Company

New York & Company heeft een aantal stijlvolle stukken die perfect zijn voor Moederdag-cadeaus. Er zijn nog een paar stukjes die ik voor mezelf en als cadeau voor mijn moeder en zus heb bekogeld. Bekijk enkele van mijn keuzes van New York & Company.

Statement” ketting> Een stijlvolle Moederdagcadeau voor mezelf New York & Company

Bekijk meer stijlvolle Mother’s Day-geschenken van New York & Company

Een stijlvolle Moederdagcadeau voor mezelf New York & Company

Next Post
Previous Post