Van alle shows die ik naar deze modeweek ben gegaan, was MacDuggal een van de meest verrassende. MacDuggal-jurken is een van de ga-naar-merken voor prom dresses met grote maten. Daarnaast zijn ze sponsors voor Miss USA, Miss Universe en Miss America. Beroemdheden als Adrienne Moore of Orange Is The New Black en Naturi Naughton van Starz Power hebben MacDuggal beide op rode loperevenementen gedragen.

MacDuggal New York Fashion Week Show

Toen ik aankwam bij de MacDuggal NYFW-show, dacht ik dat de show een mix zou worden van modellen in zowel straight als plus size. Tot mijn verbazing had de show alle MacDuggal plus size-modellen. Wat ik echt leuk vond, was dat ze allemaal opkomende plus size-modellen waren. Toen de modellen de startbaan in MacDuggal-jurken begonnen af ​​te lopen, vloog mijn mond open. De jurken waren prachtig en ze kwamen in plus-maten.

De NYFW-show van MacDuggal was op zijn best positief voor het hele lichaam MacDuggal

De toga’s waren een mengeling van prom dresses en echte rode loperwaardige jurken. Sommige van mijn favoriete MacDuggal-jurken waren een groene halter-halsjurk in pailletten met een dij hoge split en een rood lovertje uit de jurk met ruches aan de schouder. Er was een prachtige tweedelige set met een bloemige crop-top en een blauwe maxi-rok met een hoge split. Elk van de jurken had ingewikkelde details van kralen en pailletten tot bloemenapplicaties.

De NYFW-show van MacDuggal was op zijn best positief voor het hele lichaam MacDuggal

Terwijl MacDuggal een aantal showstopping-jurken presenteerde, was een van de geweldige dingen over hun New York Fashion Week-show dat het lichaam positieve berichten bevatte. In plaats van een laatste wandeling met alle modellen, kwamen enkele modellen met tekenen. Elk van de tekens had positieve lichaamsboodschappen die zelfliefde en onbeschaamde lezen.

De NYFW-show van MacDuggal was op zijn best positief voor het hele lichaam MacDuggal

Je kunt MacDuggal-jurken HIER in HIER- maten kopen