Fatmas Modewelt

Van chic naar casual weekend: hier is wat ik draag voor de herfst

Next Post
Previous Post

Ik weet het niet van jullie, maar soms scheid ik mijn kledingkast in twee categorieën. Ik heb mijn geklede stukken en daarna heb ik mijn casual weekendstukken. Het maakt het zoveel gemakkelijker om outfits samen te stellen. Als ik weet dat er een cocktailfeest of diner aan de gang is, dan grijp ik naar een hippe jurk. Als ik een vriend ontmoet voor de lunch, dan grijp ik naar mijn casual stukken. Soms meng ik zelfs mijn geklede stukken met mijn casual stukken om unieke ensembles te creëren.

Ik ben altijd op zoek naar leuke jurken en truien tijdens de herfst. . Een paar weken geleden was ik op de website van Catherine aan het bladeren en kwam ik terecht op een slanke jurk met chevronprint . De mix van kleuren en het silhouet dat het lichaam afroomde, bracht me binnen.

Catherine’s jurken met grote maten

Chevron Jurk

Deze jurk heeft veel stretch en zit zo comfortabel. Bovendien zorgt het ervoor dat je buit er goed uitziet. Deze jurk is perfect voor een diner of een after work-evenement. Ik gleed op een paar zwarte laklederen pompen en een zwart lederen clutch.

Nu, als het gaat om mijn casual weekendlook voor herfst, gaat het altijd om een ​​trui, een spijkerbroek en meer keer dan geen, een paar hakken. Ja, ik ben dat meisje dat hakken als vrijetijdsschoeisel draagt. Je weet wel hoeveel ik dol ben op luipaardprint, toch? Ik bespioneerde dit open fron-leopard vest ook op de website van Catherine. Het is zo gezellig. Het heeft een relaxte pasvorm en valt iets boven de knie. Oh, en heb ik al gezegd dat het zakken heeft.

Catherine’s Plus-size truien

, White Tank , Black Jeggings Vest met luipaardprint , witte tank , zwarte jeggings

Het is de perfecte trui om met een spijkerbroek aan te trekken. Ik gleed een paar zwarte jegging uit die ik ook van Catherine kreeg. De jeggings passen comfortabel. Ze hadden veel stretch. Ik had waarschijnlijk een maatje voor een strakkere pasvorm rond de enkels. Ze waren echter los genoeg om de zoom te manchetten. Je zou zelfs kunnen glijden op sneakers met deze jeans en vest om boodschappen te doen. Ik gooide ook een witte tank onder het vest om de luipaardprint meer te laten knallen.

Van chic naar casual weekend: hier is wat ik draag voor de herfst Catherines

Bekijk meer herfstmode van Catherines


LEES DIT: 10 SEXY PLUS SIZE SWEATERS


Van chic naar casual weekend: hier is wat ik draag voor de herfst Catherines

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *