Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Afgelopen week debuteerde Torrid met een nieuwe denimcampagne met plus size dames in alle vormen en races. Bij de diverse campagne gaat het erom te vieren hoe anders we allemaal zijn. . Voor de denimcampagne van Torrid tikte ze op OITNB-ster Adrienne Moore . We hebben ook blogger Allison van Curvy Girl Chic in de campagne bespioneerd.

Torrid's nieuwe denimcampagne viert diversiteit Plus size denim

Koop Torrid denim HIER

Adrienne Moore is een kampioen geweest voor vrouwen met een ronde en grote maat sinds ze op OITNB was verschenen. Ze was een voorstander van ontwerpers en detailhandelaars van grote maten door hun kleding te dragen voor evenementen met rode loper.

Torrid's nieuwe denimcampagne viert diversiteit Plus size denim

Torrid’s denim-campagne bevat ook hun 2016-modelzoekende winnaar Lyanna Lynette.

Torrid's nieuwe denimcampagne viert diversiteit Plus size denim

Kudo’s naar Torrid voor het aanbieden van zo’n gevarieerde campagne. We krijgen niet veel campagnes te zien die qua grootte en ras verschillen. We hebben meer campagnes zoals deze nodig. Vrouwen zijn er in verschillende tinten, vormen en maten. We zouden allemaal moeten worden opgenomen. In de plus-industrie hebben de meeste merken de neiging om dezelfde zandloper- of peervormige figuren te gebruiken. Er zijn talloze debatten gevoerd over het gebrek aan zwarte, latina en aziatische modellen in campagnes.

Het is goed om te zien dat merken luisteren en daadwerkelijk campagnes maken waar hun consumenten zich mee kunnen identificeren.

Torrid's nieuwe denimcampagne viert diversiteit Plus size denim

Torrid’s denim-campagne heeft een overvloed aan jeans, variërend van verdrietig tot vriend, en biedt een slanke, getailleerde skinny jeans. Alle nieuwe denim wordt geleverd in verschillende wassingen en fits. De denimcollectie van Torrid daalt officieel op 25 juli en varieert van 10-30.

Je kunt Torrid denim HIER kopen Torrid's nieuwe denimcampagne viert diversiteit Plus size denim

Houden jullie van de nieuwe campagne? Deel je gedachten.