Fatmas Modewelt

(Stijl) Shades Of Grey

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Als het gaat om mijn persoonlijke stijl, ben ik helemaal voor kleur. Ik draag zelden zwarte of neutrale kleuren. Geef me roze, blauw, oranje, geel en soms rood. Maar dit jaar heb ik mezelf een beetje uitgedaagd en besloten om meer neutrale kleuren toe te voegen. Het invoeren van neutrale kleuren in mijn garderobe was niet eenvoudig. Wanneer ik aan het winkelen ben, gaan mijn ogen automatisch naar waar alle kleurrijke kleding is. Letterlijk, ik heb mezelf nu geen kleur moeten vertellen. Mijn doel is om de basisstukken in mijn kledingkast te versterken door meer neutrale kleuren toe te voegen. Op deze manier, wanneer ik outfits aan het maken ben, zal het gemakkelijk zijn om met schattige, niet-brainer looks te komen op ontspannen dagen.

Nadat ik door mijn kast had gebladerd, besefte ik dat de enige neutrale waar ik niet veel van heb grijs is. Ik heb altijd gekeken naar grijs is een domere kleur. Toen ik echter een grijs en wit gestreept shirt van Lane Bryant zag, wist ik dat ik het nodig had in mijn kast. Ik was aan het nadenken over wat ik ermee aan moest doen en besloot er een paar lichtgrijze skinny jeans aan toe te voegen.

Het gestreepte shirt had een relaxte pasvorm, dus ik koos ervoor om het in de taille vast te maken omdat de jeans hoog stond. Ik kan dit shirt met nogal wat dingen dragen, maar het voelde perfect bij een spijkerbroek.

Oh en deze jeans is misschien wel de beste jeans die ik over een jaar heb gevonden. Ik vond ze in de American Rag-sectie in Macy’s. Ik heb nog nooit hun spijkerbroek geprobeerd, maar ik wil teruggaan voor mij. Het gescheurde detail rond de knieën was glad en de jeans deed mijn benen er gewoon lang uitzien.

Fit Details: De pasvorm was qua maat. Ze zijn hoogbouw met lichte rek. Getailleerd door de heupen en dijen en smal aan de enkel.

(Stijl) Shades Of Grey American Rag

Omdat ik ergens een pop van kleur moest toevoegen, droeg ik mijn rode Gucci Soho London-tas. Het rood dook echt in het grijs. Om in de neutrale familie te blijven, heb ik een paar zwarte suède pumps van Call it Spring laten glijden.

(Stijl) Shades Of Grey American Rag

Mijn make-up was ook neutraal. Ik heb net een kattenoog gedaan. Ook heb ik op een van mijn favoriete fuchsia-lipsticks van Marc Jacobs gebeld, genaamd Boy Gorgeous. Voor accessoires ging ik met een zilveren bezaaid manchet armband, bezaaid zwart horloge, en een paar zilveren schouderlengte oorbellen.

(Stijl) Shades Of Grey American Rag

Mijn make-up was ook neutraal. Ik heb net een kattenoog gedaan. Ook heb ik op een van mijn favoriete fuchsia-lipsticks van Marc Jacobs gebeld, genaamd Boy Gorgeous.

(Stijl) Shades Of Grey American Rag

Foto’s: Oorspronkelijke Finesse

(Stijl) Shades Of Grey American Rag

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *