Nike heeft net hun eerste Plus Size Activewear-campagne gelanceerd Nike

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

. Aan het begin van het jaar hebben we onze favoriete plus size activewear-collecties met u gedeeld. Een van onze favorieten was Nike. Hoewel Nike sinds december of januari plus size-stukken op hun website had, brachten ze eindelijk een plus-campagne uit. Nike plus size activewear campagne biedt vrouwen in verschillende vormen en maten. and body activist Paloma Elsesser. Daarnaast bevat de campagne ook olympische winnaar Amanda Bingson en bodyactivist Paloma Elsesser.

De 200-delige collectie bestaat uit T-shirts, BH’s, Leggings en Jacks. Maten variëren van 1X-3X. Met de nieuwe plus size activewear-campagne zet Nike de missie voort waarmee ze begonnen met hun gelijkheids campagne. Het beste ding over deze campagne is dat Nike eigenlijk atleten gebruikt die niet passen in de typische vorm van dunne atleten. Omdat het positieve lichaamsbeweging echt stappen maakt om de manier waarop de wereld schoonheid ziet te veranderen, is het leuk om te zien hoe Nike aan boord springt.

Nike heeft net hun eerste Plus Size Activewear-campagne gelanceerd Nike   Ik ging naar de site van Nike plus size om de stukken af ​​te ronden en ontdekte dat veel van de stijlen als outfits kunnen worden gedragen. Activewear is niet alleen om te trainen. Activewear kan worden gedragen als casual outfits. Je kunt van de sportschool naar de lunch gaan en er nog steeds stijlvol uitzien.

Nike heeft net hun eerste Plus Size Activewear-campagne gelanceerd Nike   Nog cooler is dat Nike sociale media-beïnvloeders presenteerde om de nieuwe volledige collectie te presenteren. We hebben de Britse blogger Danielle Varner in de lancering bespioneerd.

Nike heeft net hun eerste Plus Size Activewear-campagne gelanceerd Nike

Ik vind het geweldig hoe sommige foto’s een groep vrouwen van verschillende grootte hebben die gewoon chillen in hun leuke trainingskleding.

Nike heeft net hun eerste Plus Size Activewear-campagne gelanceerd Nike

. Een pluim voor Nike om eindelijk mee te doen en die grote meidentraining ook te realiseren. Mensen overal op sociale media prezen het iconische merk en zelfs sommigen gingen zelfs zo ver dat ze wensten dat ze dit als tiener hadden.

Nike heeft net hun eerste Plus Size Activewear-campagne gelanceerd Nike

Wat vind je van Nike plus toevoegen, ben je enthousiast?

Koop hier Nike Plus-maat HIER