Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Een paar weken geleden had ik de mogelijkheid om de nieuwe activewear-stukken uit Fit For Me uit de eerste hand te testen. Ze stuurden me een flink aantal stukjes uit de collectie plus size. Als het gaat om activewear, vind ik dat ze de perfecte stukjes zijn om boodschappen te doen of met mijn kind naar het park te gaan. Een van mijn favoriete sets uit de Fit For Me Activewear-collectie is een grafisch sweatshirt met de tekst Confident en een legging die onbevreesd zegt.

Nieuwe stijlvolle Plus Size Activewear van Fruit Of The Loom Fit For Me Fit For Me   , Leggings , Fit For Me-trui , -leggings ,

Ik ben dol op deze set omdat hij comfortabel zit en ik hou van de uitspraak die hij maakt. Ik denk dat dit misschien wel de best passende leggings zijn die ik ooit heb gehad. De tailleband is breed en ik kan er met gemak ongeveer 10 cartwheels in doen.

Nieuwe stijlvolle Plus Size Activewear van Fruit Of The Loom Fit For Me Fit For Me

Ze hebben ook andere sets, zoals een geprinte tank en bijpassende leggings. Er is een joggerset en een paar zacht stretch-tees. Fit For Me activewear gaat omhoog naar een maat 4X en is zeer betaalbaar met stukken onder de $ 20.

Je kunt hier de volledige collectie kopen

Nieuwe stijlvolle Plus Size Activewear van Fruit Of The Loom Fit For Me Fit For Me

Wat denken jullie. Schattig toch?