Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Er zijn een paar selecte prints die ik altijd draag. Luipaardprint, polka dots en strepen. Dat zijn mijn go-to-prints. Ik kan moeilijk weerstand bieden aan een item met al die afdrukken. Dit jaar ben ik geobsedeerd door gestreepte broeken. Ik bezit nu ongeveer 4 paar. Gestreepte broeken zijn zo modern en stijlvol. Het belangrijkste is dat ik hou van hoe je ze omhoog of omlaag kunt kleden. Onlangs vond ik een gestreepte broek van een van mijn huidige favoriete winkels.

Mijn obsessie met gestreepte broek Voor altijd 21   , Trouser Pants Top , broekspijpen

Jullie weten dat ik de laatste tijd behoorlijk geslagen ben met New York & Company. Sindsdien hebben ze aangekondigd dat ze uitgebreide maten aanbieden. and HERE ). Ik heb er nogal wat stukjes van gedragen (gezien HIER en HIER ). Toen ik een paar weken geleden op hun site aan het surfen was, vond ik deze gestreepte broek. Ik wist dat ik ze nodig had en pakte ze met de snelheid op. Ik kreeg de gestreepte broek in een XXL en de pasvorm was precies goed. Ze hebben een elastische tailleband en zijn erg licht van gewicht.

Ik besloot de gestreepte broek te wiegen met een Forever 21 Plus mesh peplum top en accessorized met zilveren accessoires, witte sandalen en een gedurfde rode lip.

Mijn obsessie met gestreepte broek Voor altijd 21

Je zou denken dat ik klaar ben met gestreepte broeken, omdat ik er zoveel heb. Ik ben niet. Ik heb nog steeds een paar stijlen op mijn lijst staan. Ik heb een paar nodig met donkere kleuren om te dragen voor de herfst.