Fatmas Modewelt

Keeping It Chic in een Suede ASOS Curve Moto Jacket

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Terwijl de temperaturen daalden, moest ik stoppen met het dragen van jassen. Terwijl mijn geest nog in de zomermodus is, is mijn lichaam als, meid, ik heb het koud. Dus vorige week moest ik mijn suède jas uitbreken. Ik kocht dit ASOS Curve-suede-jack vorig jaar in de winter, maar kreeg geen kans om het te dragen. Ik dacht: het wordt tijd dat ik het rock. Omdat mijn geest nog steeds in de zomer is, wilde ik een look creëren waardoor ik zowel herfst als zomer kon omhelzen.

Keeping It Chic in een Suede ASOS Curve Moto Jacket suede keeping jacket curve   , (similar HERE ), JJill Top (similar HERE ), Torrid Skirt (Similar HERE ), Jessica Simpson Shoes , Simply Be Tote (similar HERE ) ASOS Jacket , (vergelijkbaar HIER ), JJill Top (vergelijkbaar HIER ), Torrid Skirt (vergelijkbaar HIER ), Jessica Simpson Shoes , Simply Be Tote (vergelijkbaar HIER )

Ik heb het ASOS Curve Suede-jack gecombineerd met een off-white fit en flare-rok van Torrid, een gestreepte trui en een paar gladiator-hakken.

Keeping It Chic in een Suede ASOS Curve Moto Jacket suede keeping jacket curve

Het ASOS Curve-vest valt normaal qua maat. Als je het comfortabel wilt zippen, zou ik zeggen: grootte. Ik knoop de jassen normaal gesproken niet dicht of dicht. Alleen jassen. Dus, ik vond het leuk hoe het jasje over mijn lichaam gleed.

Ik hield accessoires eenvoudig met een paar hoepeloorringen, een Kate Spade-horloge en een gouden armband en ringen. Voor make-up hield ik het neutraal met een warme gouden oogschaduw en een donkere lip van MAC genaamd Matte Sin

Keeping It Chic in een Suede ASOS Curve Moto Jacket suede keeping jacket curve

Deze look was perfect voor een lunch met vrienden. Ik ontmoette mijn blogger boe Cece die ook zo vriendelijk was om deze foto’s te maken.

Keeping It Chic in een Suede ASOS Curve Moto Jacket suede keeping jacket curve

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *