Fatmas Modewelt

JCPenney debuteert met nieuwe positieve lichaamsbeweging, #HEREIAM

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Nu er zoveel haat in de wereld gaande is, hebben we een beetje inspiratie nodig. Winkelier JCPenney debuteerde net hun nieuwe lichaam positieve campagne genaamd Here I Am. Body Positive influencers Gabi Fresh, Ashley Nell Tipton, Jes Baker, Valerie Sagun en Mary Lambert maken deel uit van de campagne. In een echte en ontroerende video legt de JCPenney Here I Am-campagne de vrouwen vast die hun zelfreis delen. Elk van de vrouwen deelt waarom vrouwen de huid van hun moeten liefhebben en laat ze dragen met stukken uit de nieuwe Boutique Plus-collectie van JCPenney.

In de video reflecteert Gabifresh op een tijd dat mensen zouden zeggen dat ze er beter uit zou zien als ze dunner zou zijn.

JCPenney debuteert met nieuwe positieve lichaamsbeweging, #HEREIAM Ashley Nell Tipton

Grammy genomineerde zangeres Mary Lambert deelt een verhaal over een familielid dat haar vertelt dat ze het nooit zal redden.

JCPenney debuteert met nieuwe positieve lichaamsbeweging, #HEREIAM Ashley Nell Tipton

JCPenney Here I Am-campagne is een boodschap over empowerment, zelfliefde en vrouwen ertoe brengen elkaar te ondersteunen. Op dit moment springt iedereen op het lichaam positieve bewegingen en het lijkt niet altijd oprecht. JCPenney Here I Am Campaign voelt echter oprecht en eerlijk aan. Het is altijd inspirerend om vrouwen te zien met wie je je kunt identificeren. Door elk van hun verhalen te horen, kunnen jonge meisjes en vrouwen van zichzelf gaan houden. We leven in een samenleving die vrouwen altijd vertelt dat ze te dik, te dun of gewoon niet het juiste lichaamstype zijn. Het is dus altijd verfrissend om te zien hoe andere vrouwen dat uitdagen.

JCPenney heeft veel liefde getoond aan de plus size community. In april kondigden ze een samenwerking aan met Ashley Nell Tipton, winnaar van Project Runway. Ze hebben een volwaardige boetiek met grote maten in hun winkels toegevoegd. Ze hebben zelfs gewerkt met bloggers van plus size.

Als je de boutique plus-collectie niet hebt bekeken, kun je HIER winkelen

Om je te laten inspireren en machtigen, kun je onderstaande JCPenney Here I Am-video bekijken.

Laat ons je gedachten kennen.

JCPenney debuteert met nieuwe positieve lichaamsbeweging, #HEREIAM Ashley Nell Tipton

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *