Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Kan ik met jullie praten over mijn obsessie met olijfgroen? Het is geen typische kleur die ik zou kiezen. Ik ben meer in heldere roze en kobaltblauwe kleuren. Telkens als ik iets in olijfolie probeer, vind ik het geweldig. Voor de herfst wil ik er een dominante kleur van maken in mijn garderobe. Het werkt geweldig als een neutrale. Onlangs vond ik een heel schattig olijfgroen jumpsuit dat perfect is voor de overgang naar het herfstseizoen.

(gifted), Old Navy Purse (gifted), ASOS Curve Necklace , Ivank Trump Heels Old Navy Jumpsuit (begaafd), Old Navy Purse (begaafd), ASOS Curve Necklace , Ivank Trump Heels

Ik hou van me een schattige jumpsuit. Normaal gesproken vind ik ze geprint of in een felle kleur, maar de laatste tijd ben ik in jumpsuits geweest die meer een alledaagse aantrekkingskracht hebben. Ik hou van deze Old Navy olijf jumpsuit om die reden. Hoewel ik een hakkenmeisje ben, zou deze jumpsuit goed met flats werken. Het is niet te chic. Ik zou het gemakkelijk op een spijkerjack kunnen gooien. Ik koos voor een geraffineerde casual benadering en hield de look strak en eenvoudig.

Ik accessoriseerde de jumpsuit met gouden oorringen, gouden ringen en horloge, evenals een ketting van gouden en smaragdkleurige kettingen en bessenlippen.

Ik heb tegenwoordig geprobeerd om kleinere tassen te dragen, daarom heb ik ook een zwarte cross body bag toegevoegd van Old Navy. Ik gleed op een paar zwart en goud gestreepte spitse teenpompen om de jumpsuit meer een chic uiterlijk te geven.

Old Navy heeft een paar schattige herfststukken aangeboden. Ik kreeg deze jumpsuit samen met een coltruijurk, gestreept shirt met lange mouwen en een fantastische roze broek.

Bekijk hieronder wat van mijn favoriete stukken van Old Navy Plus