Fatmas Modewelt

Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Mensen proberen vrouwen met een maat altijd te vertellen wat ze wel en niet moeten dragen. Er zijn zoveel moderegels dat een persoon zijn lichaam kan haten. Ik onderschrijf niet altijd bepaalde mode-regels. Ik draag eerlijk wat ik leuk vind en wat volgens mij het beste werkt voor mijn vorm. Hoewel er bepaalde stijltips zijn die je kunnen helpen flatterende stukken te vinden, zorg ik ervoor dat ik niet verzeild raakt in de do’s en dont’s. Ik verbreek de mode-regels de hele tijd.

Naast het overtreden van moderegels, laat ik mensen graag zien hoe ze het gemakkelijk kunnen doen. Sommige mensen denken dat vrouwen met een grotere maat niet te veel huid moeten blootstellen. Er wordt ons vaak gezegd dat we niet wit moeten dragen. Daarnaast wordt ons verteld geen wijde pijpenbroek te dragen omdat het ons er groter zal uitzien. Als het op die regels aankomt, trotseer ik ze allemaal. Ik geloof dat plus size vrouwen elke stijl en trend kunnen trekken als ze de juiste pasvorm vinden en knippen voor hun lichaamstype. Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant   , Wide Leg Pants , Yellow clutch , white sandals Ruche bovenkant , wijde pijpen broek , gele clutch , witte sandalen

Onlangs vond ik een paar stukjes bij Lane Bryant van hun voorjaarslancering. Ik zag een broek met wijde pijpen in het wit en wist dat ik ze onmiddellijk in mijn kledingkast nodig had. Voor veel, kan wit wijde pijpen broek eng zijn. Als je echter een wijde pijpen broek rockt met een body skimming of fitted top, creƫer je een gebalanceerde vorm. Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Gingham, ruches en off the should zijn drie populaire voorjaarstrends. Ik ben hier voor ze allemaal. Op de site van Lane Bryant vond ik deze gegolfde off-the-shoulder gingham top en dacht dat het er goed uit zou zien met de wijde pijpen broek. De print en de kleur van de bovenkant vleien mijn huidskleur.

Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Ik wilde een beetje kleur toevoegen aan het wit, dus ik voegde een gele boogkoppeling toe. Wat betreft accessoires ging ik met een gouden horloge, enkelbandje sandalen en een bladring.

Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant   Alle foto’s: Pristine Finesse

Mensen zullen altijd iets te zeggen hebben over wat je draagt. Eerlijk gezegd kun je ze niet opvolgen. Dit is een van de redenen, ik ben dol op Lane Bryant’s This Body-campagne. Jij bepaalt wat het beste is voor jouw lichaam en wat haar te doen staat.

Bekijk mijn andere stijlvolle regelbrekende favorieten van Lane Bryant

Ruche Denim Jurk Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Chambray Cinch Top Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Gehaakte jurk Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Gingham Fit & Flare-jurk Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Denim Romper Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Chambray Ruche Top Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

shirtdress

Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Denim Sailor rok Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Off the Shoulder-jurk Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Dit bericht is gesponsord door Lane Bryant, maar alle meningen zijn van mijzelf.

Dit lichaam is gemaakt voor het doorbreken van modevoorschriften Lane Bryant

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *