Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Als het gaat om bovenkleding, is een van mijn favoriete stukken om aan de top van elk seizoen te kopen een motojack. Nu zijn er een paar redenen waarom een ​​motorjas een must-have is. De belangrijkste reden is dat ze gewoon zo ontzettend gaaf zijn. Of je nu een jurk, jeans, korte broek of broek draagt, een moto-jack ziet er bij alles goed uit. Zelfs leggings. Het begin van een seizoen is de beste tijd om ze te kopen. De meeste mensen zijn gefocust op het krijgen van hun winterjassen en jassen vergeten. Moto-jacks zijn een perfecte keuze voor die dagen wanneer het koel en luchtig is.

Ze zorgen ook voor een goed gelaagd stuk. Ik hou ervan de mijne te rocken met gebreide truien of overhemden met een knoopje omlaag. De laatste tijd ben ik geobsedeerd door suede moto-jacks. ). Onlangs droeg ik er een met een skaterrok ( HIER gezien).

Ik ben op jacht geweest om nog een paar motojacks te vinden om aan mijn garderobe toe te voegen voordat het weer te koud wordt. Bekijk enkele stijlen die mijn aandacht trekken.

verzengend

Eloquii

Maurices

Mode om te figuur

Calvin Klein

Ralph Lauren

Alfani

verzengend