Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Als ik aan parels denk, denk ik niet noodzakelijkerwijs cool of gespannen. Mijn gedachten zijn klassiek, ingetogen en koninklijk. Dit jaar zijn parels echter weer teruggekomen. En ik heb het niet over het soort parels dat je om je nek draagt. De laatste tijd zien we alles van tops, rokken, broeken en zelfs schoenen geaccentueerd met parels. Het is eigenlijk best verfrissend omdat we altijd goud en zilver bezaaide stukken zien. De op parelmoer verfraaide trend begon in het afgelopen voorjaar en de zomer op te komen. Voornamelijk op schoenen. Je hebt ze gezien op sneakers, sandalen en dia’s. from Eloquii. Zelfs ik pakte een paar met parelmoer versierde dia’s van Eloquii. Naast het zien van hen tijdens de warmere maanden, is de tendens in de herfst doorgesijpeld.

in abundance in plus sizes yet. Ik heb de trend nog niet in overvloed in plus-maten gezien. Er zijn echter een paar grote merken die enkele echt coole parelversierde stukken hebben geproduceerd. Simply Be en Eloquii bieden een bescheiden aantal kleding en schoenen met parelsierversieringen. Ik heb een paar stijlen afgerond met de parelachtige trend. Controleer mijn onderstaande keuzes en vertel me welk stuk zou je rocken.

Pearl verfraaide spijkerbroek

Pearl verfraaide Maxi rok 5 stukjes die ervoor zorgen dat je de Pearl-verfraaide trend gaat proberen? Herfstmode

Pearl verfraaide trui

5 stukjes die ervoor zorgen dat je de Pearl-verfraaide trend gaat proberen? Herfstmode

Steve Madden Yvette Ankle Boot 5 stukjes die ervoor zorgen dat je de Pearl-verfraaide trend gaat proberen? Herfstmode   (40% off with code: STYLISH40 ) Pearl Embellished Denim Jacket (40% korting met code: STYLISH40 )

5 stukjes die ervoor zorgen dat je de Pearl-verfraaide trend gaat proberen? Herfstmode

Pearl verfraaide sneakers

5 stukjes die ervoor zorgen dat je de Pearl-verfraaide trend gaat proberen? Herfstmode

Ben je hier voor een parelversierde trend?