Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Herfst is mijn tweede favoriete seizoen, omdat het de tijd is dat je echt plezier kunt hebben met mode. Bij mijn herfststijl gaat het erom nieuwe trends op te nemen in mijn klassieke stukken. Bij het bouwen van mijn herfstgarderobe, combineer ik graag gewaagde stukken met meer eenvoudige en ingetogen stijlen. Een van mijn favoriete plekken om te winkelen voor herfstmode is Simply Be. Ze zijn een van de weinige merken die nemen wat er op de baan is en maakt het onmiddellijk beschikbaar in plus. Enkele van mijn favoriete herfsttrends dit seizoen zijn de trend in metallic en de trend van de winterfloral.

Vorig jaar lanceerde Simply Be hun campagne We Are Curves. De campagne was een viering van vrouwen die hun lichaam via mode omarmen. De campagne was een succes dat Simply Be de campagne opnieuw lanceerde voor de herfst. Ik heb samen met het merk met je gedeeld hoe ik mijn bochten omarm met valmodetrends.

Ga na met welke trends ik geobsedeerd ben en hoe ik ze draag. . Ook kunt u 40% korting krijgen op uw volledige prijsaankoop met mijn code STYLISH40 .

Koop de We Are Curves Fall-collectie HIER

, Biker Jacket , Shoes Metalen rok , bikerjack , schoenen

, Jeans , Shoes Kimono , jeans , schoenen

, Metallic Skirt , Ankle Boots Waffle Coat , Metallic Skirt , Ankle Boots

Koop meer trendy herfstmode bij Simply Be en ontvang 40% korting met code STYLISH40

Foto’s: Edelle Kenny

* Dit bericht werd gesponsord door Simply Be. Alle meningen zijn van mijzelf.