Fatmas Modewelt

3 manieren om de populairste modetrends van Fall te gebruiken

Next Post
Previous Post

Hele bochtige meisjes over de hele wereld,

Toen ik een jonge corporate professional was, wilde ik nooit dat mijn werkkleding er saai uitzag. Het was altijd mijn overtuiging dat ik tegelijkertijd stijlvol, professioneel en jeugdig kon lijken. Flauwe pakken waren nooit mijn ding. Het mengen en matchen van scheidingen was mijn sterkste punt. Ik behandelde me om me aan te kleden voor mijn werk, net als de avond voor de eerste schooldag. Na mijn douche zou ik door mijn kast bladeren en met verschillende outfitcombinaties spelen en mijn kleren uittrekken voor de volgende dag. Wanneer ik modebladen zou lezen, zou ik naar de huidige trends kijken en manieren vinden om ze in mijn werkkast op te nemen. Dit maakte het voor mij gemakkelijk om een ​​aantal leuke outfits te creëren.

Er waren tijden dat het een beetje lastig was om dat te doen. Ik heb nogal wat mode-blunders op het werk gehad, waar ik totaal ongepast leek voor het kantoor. Een keer ging ik aan het werk met een volledig leren ensemble. Elke keer dat ik door het kantoor liep, hoorde je me aankomen. Een andere keer ging ik overboord op luipaardprint. Daarnaast droeg ik een extra grote jurk met luipaardprint die er plakkerig en onprofessioneel uitzag. Het goede ding over mode blunders is dat je van hen kunt leren. Ik heb zoveel geleerd en wil graag enkele van mijn persoonlijke tips en trucs met u delen over hoe u de populairste trends van Fall op kantoor kunt dragen.

Dit jaar zijn er veel trends die gemakkelijk kunnen worden gedragen om te werken. Of u nu in een zakelijke omgeving of een meer ontspannen kantoor werkt, ik heb 3 looks die geschikt zijn voor elke kantooromgeving. De drie trends waar ik me vandaag op richt, zijn de militaire trend, donkere bloemen en de houndstooth trend. Bekijk deze werkoutfits met een groter formaat.

De Houndstooth-trend

Houndstooth is terug en perfect om op kantoor te dragen. Ik moet het echt houden en zeggen dat houndstooth wel degelijk een old school-gevoel heeft. Er zijn echter manieren om het er modern en schattig uit te laten zien. Een houndstooth blazer met moderne details zoals leren trimmen op de kraag maakt de trend leuk. Ik heb er een gevonden bij Lane Bryant. Het koppelen van een houndstooth blazer met zwarte skinny jeans maakt de look jeugdig en toch gepolijst. Aangezien skinny jeans je vorm laten zien, zorg er dan voor dat je een blazer draagt ​​die lang genoeg is om je kont te bedekken. Een blazer die net onder of in het midden van je heup valt, is perfect. Om een ​​beetje flair toe te voegen, probeer je blazers te dragen. Het is chic en modern, maar je ziet er nog steeds professioneel uit. 3 manieren om de populairste modetrends van Fall te gebruiken Herfstmode

Lane Bryant Blazer

De militaire trend

De militaire trend is waarschijnlijk een van de meest populaire trends dit najaar. Door slechts één stuk in uw werkkledingkast te verwerken, kunt u uw uiterlijk naar een hoger niveau tillen. Er zijn een paar manieren om de militaire trend op te nemen in je werkkast. U kunt kiezen voor een blazer, jas of rok in militaire stijl. Ik koos voor een militaire frontale stofdoek van Lane Bryant. Toen ik dit op de LB-site zag, wist ik dat ik het moest hebben. Het is een van die stukjes die je van werk naar weekend kunnen brengen.

Om deze trend een waardige uitstraling te geven, heb ik het gecombineerd met een contrasterende sierblouse van Lane Bryant. Daarnaast droeg ik het vest met een paar zwarte broeken in de enkel. Ik geloof in het toevoegen van interesse aan een outfit met schoenen en accessoires. Om dit kantoor er iets interessanter uit te laten zien, ging ik met een klassiek paar luipaardprintpompen en kamelkleurige tote. Voor het weekend kon ik dit vest rocken met een t-shirt, jeans en sneakers of flats.

, Contrast Trim Blouse , Ankle Trousers Militair vest , contrasterende sierblouse , enkelbroek

The Dark Floral’s Trend

Gelukkig zijn bloemen niet alleen gereserveerd voor de lente en de zomer. Donkere bloemen zijn de afgelopen jaren een sterke trend geweest. Om de trend van de donkere bloemen in mijn werklook te integreren, heb ik het schattig en eenvoudig gehouden. Lane Bryant had deze mooie donkere bloemenblouse met stropdasdas die helemaal in de trend was. Voor een echte professionele kantooruitstraling droeg ik de blouse die in een eenvoudige zwarte kokerrok was gestopt. 3 manieren om de populairste modetrends van Fall te gebruiken Herfstmode   Blouse , Pencil Skirt Lane Bryant Blouse , kokerrok

Hopelijk hielp ik het maken van deze aankleding deze week een beetje makkelijker. . Voor meer plu
s size werkoutfits check onze Workwear Wednesday-berichten .

Alle foto’s door: Edelle Kenny

* Dit bericht werd gesponsord door Lane Bryant. Alle meningen zijn van mijzelf.

3 manieren om de populairste modetrends van Fall te gebruiken Herfstmode

Next Post
Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *